CTS PRODUCTION: Ανακοίνωση επερχόμενων Live

Λίγο πριν χτυπήσει η Αυγουστιάτικη ραστώνη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάζουμε μέρος του προγράμματος των συναυλιών μας, για το δεύτερο μισό της χρονιάς. Αναμένετε σύντομα περισσότερες ανακοινώσεις.

THE FLYING EYES + GOLDEN ANIMALS

neo-psych/rock – usa
12 Σεπτεμβρίου – Θεσσαλονίκη @ Eightball Club
13 Σεπτεμβρίου – Λάρισα @ Stage Club
14 Σεπτεμβρίου – Αθήνα @ An Club – fb event

Links TFE: official site | facebook
Links GA: official site | facebook
Σε συνεργασία με τα Eightball και Stage Club
Δύο εξαιρετικές μπάντες – φρέσκα φρούτα της σύγχρονης διεθνούς psychedelic rock σκηνής -οι ξεσηκωτικοί The Flying Eyes από τη Βαλτιμόρη και οι groovy hippies Golden Animals από το Μπρούκλιν, διακόπτουν την κανονική ροή του χρόνου για ένα φανταστικό trip στο υπέροχο ψυχεδελικό τους σύμπαν.

THE ASTEROID #4


psych/garage/rock – usa

16 Οκτωβρίου – Θεσσαλονίκη @ TBA
17 Οκτωβρίου – Αθήνα @ six d.o.g.s – fb event
Links: official site | facebook

Σε συνεργασία με You Trip Me Up και Melotron Productions
Οι ψυχεδελικοί garage rockers The Asteroid #4 από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, επισκέπτονται για πρώτη φορά τη χώρα μας. Έχοντας χαρίσει ήδη 6 κυκλοφορίες, με επιρροές να εκτείνονται από τους Spacemen3 μέχρι τους Echo & The Bunnymen και τους Popol Vuh, μας υπόσχονται δύο καθηλωτικές εμφανίσεις.

THE OSCILLATION

kraut/psyche/experimental – uk

7 Νοεμβρίου – Θεσσαλονίκη @ TBA
8 Νοεμβρίου – Αθήνα @ Death Disco – fb event

Links: facebook | bandcamp

Σε συνεργασία με You Trip Me Up και Melotron Productions
Οι υπνωτικά χορευτικοί, kraut/shoegaze/psych-heads The Oscillation, δε χρειάστηκε να προσπαθήσουν πολύ για να θεωρηθούν ήδη κλασσική μπάντα στον χώρο, με έντυπα όπως Mojo, Vice, Guardian να μιλάνε για “τον νέο εθισμό” και “σεισμικές εμφανίσεις”, μπορούμε μόνο να ανυπομονούμε για τις επερχόμενες συναυλίες τους στη χώρα μας.

JARBOE

experimental/acoustic/performance – usa

7 Δεκεμβρίου – Αθήνα @ six d.o.g.s – fb event
8 Δεκεμβρίου – Θεσσαλονίκη @ TBA

Links: official site | facebook | tweeter

Σε συνεργασία με You Trip Me Up και Melotron Productions
Η ιέρεια του σκοτεινού ήχου έρχεται στη χώρα μας! Τη γνωρίσαμε ως την εφιαλτική φωνή των Swans και αργότερα μας εξέπληξε με τις δεκάδες guest συμμετοχές της σε σημαντικότατα συγκροτήματα όπως οι Neurosis, Oxbow και Lustmord μεταξύ πολλών άλλων. Με το προσωπικό της έργο να είναι ανεξάντλητο (17 solo κυκλοφορίες), θα έχουμε την ευκαιρία να μας παρασύρει στον σκοτεινό της κόσμο, σε συνοδεία του κιθαρίστα και πολυσχιδή καλλιτέχνη P. Emerson Williams.

145