109- Disco Bloodbath Boogie Fever

(WA)SPάστα όλα!

Πολλά νεύρα σύντεκνοι και θα χυθεί αίμα διαδικτυακό!

Ναι, ναι, διαδικτυακό, διότι κανονικό δε μας παίρνει! Η μαγκιά μας φτάνεις έως το “enter” και η βλακεία μας στο άπειρο…

Ήρθε ο Blackie, γάμησε τα πρέκια σε όσους περίμεναν να δουν WASP, έπαιξε λίγο και αντί να πουν κάτι οι παραβρισκόμενοι, γύρισαν ωσάν κιουρίες στη θαλπωρή του pc τους και έκραξαν πίσω από την οθόνη τους…

Η κοτούλα “κο κο κο” και το πουλάκι “τσίου”, δηλαδή…

Μη στεναχωρήσουμε τον Blackie και δε κοιμάται το βράδυ, ε; Μην αρχίσει να κλαίει και του χαλάσει το makeup, έτσι;

Τα playback των (κατά τ’ άλλα μεγάλων) WASP τα ξεχνάμε και από τη στιγμή που μας τιμούν με την εφετζίδικη παρουσία τους, όλα τα παραβλέπουμε και φτου και από την αρχή (ή και φτου και βγαίνω…)

Όχι πως αυτά τα “χαζά” είναι κάτι νέο για την ελληνική πραγματικότητα, αλλά να έχουμε να λέμε βρε αδερφέ!

Και το αστείο είναι πως ήταν από τις λίγες φορές που δεν έφταιγε η Didi! Αυτό είναι ουσιαστικά το νέο!

Αφήστε το μουρτζούφλιασμα που έριξαν οι μπάντες στο High Voltage Festival, επειδή δεν πήγε κόσμος (ελέω WASP την πρώτη μέρα… τη δεύτερη δεν ξέρω γιατί… ή μάλλον, φαντάζομαι)

Να είμαστε όμως και δίκαιοι, έτσι; Ο κόσμος έχει ψιλοβαρεθεί τα live τέτοιου τύπου… Δεν είναι δυνατόν κάθε εβδομάδα να εμφανίζονται τόσες εγχώριες μπάντες, πώς να το κάνουμε; Λίγα live και καλά και όχι ανά δεκαπενθήμερο “συναυλία” για maximum τριάντα νοματαίους!

Τους μόνους που ξενέρωσα που έχασα (επειδή όντως δεν εμφανίζονται συχνά πλέον και μου αρέσουν κιόλας και έβγαλαν και δίσκαρο) είναι οι The Fallen Within, αλλά ας όψεται η δουλειά!

Εντωμεταξύ διάβασα σχόλιο για το ότι δεν κάτσαμε οι “των zine” να δούμε τους Fueled By Fire, μετά τους Kreator…

Τσου ρε Λάκη! Επειδή δηλαδή πήρα press pass (ζήλια ψώρα), θα πρέπει να κλείσω 12ωρο ορθοστασίας; Οκ, είπαμε, έγινε στραβή εκείνη την ημέρα (τροχαία, πίπες, ναρκωτικά… δε με νοιάζει), αλλά το να κάτσω να δω το support των support την ώρα που βγήκε και ύστερα από τέτοια ταλαιπωρία, πάει πολύ!

Επίσης, όλοι εσείς οι γκρινιαρόγατοι που νιαουρίζετε για εμάς τους “τζαμπατζήδες” των zine, πρέπει να γνωρίζετε πως οι διοργανωτές δε μας βάζουν στις συναυλίες από την καλή τους την καρ(υ)διά. Όλο και κάτι προσφέρουμε (πίπες, ναρκωτικά… θα σας γελάσω) και το μοναδικό αντίτιμο του να τρέχεις για ολάκερο site, είναι τα εισιτήρια (άντε και κανένα cd… ζήλια ψώρα, ξανά)

Το κλείσαμε το θέμα; Άντε μην πάρω τη διαδικτυακή μου παντόφλα!

Επίσης, άλλος καυγάς έχει ξεσπάσει και μεταξύ γνωστού καλλιτέχνη και άγνωστου shredder, με τον internetικό κύκλο του καθενός να φορτσάρει μέσω post…

Απειλές, μπουνιές, κλωτσιές, καρατιές και τίγκα κλωτσοπατινάδα, έτσι για να γουστάρουμε! Νοοτροπία μεσαίωνα, αλλά με το πληκτρολόγιο μεσολαβητή…

Αυτή είναι και η πικρή αλήθεια φίλοι μου! Είμαστε όλοι τόσο μαλθακοί που πλέον, ούτε μια σφαλιάρα δε μπορούμε να δώσουμε! Ούτε ένα real time “poke” λέμε!

Φραπαλάθρες όλοι μας (ή σχεδόν όλοι μας, διότι υπάρχει και ο Κασιδιάρης) που ρουφάμε το φραπέ μας, ξύνουμε τους όρχεις μας και κάνουμε “chat” τρώγοντας σουβλάκι, ή φασολάκια από το τάπερ της μαμάς, που έχουν μείνει στο ψυγείο minimum εβδομάδα…

Επαναστατήστε λέγω! Επαναστατήστε, αλλά προσοχή μη σπάσουμε κανένα αυγό!

Το μέλλον μας ανήκει, έστω και εάν είναι υπερχρεωμένο! Όσο έχουμε τα gadget μας και εύκαιρο λογαριασμό στο facebook, όλα θα πηγαίνουν καλά… Τι και εάν σου τρέχουν τα σάλια αντικρίζοντας τη photo της γκόμενας από την παραδίπλα ήπειρο… Ένα “like” θα σας φέρει πιο κοντά!

Και μπορεί να είναι μαθηματικά βέβαιο πως δε θα σου κάτσει ποτέ, αλλά από την άλλη, εσύ θα νιώσεις full αντρουά νικώντας τους φίλους σου στο Songpop, κερδίζοντας 2-3 (γιατί τόσες μπορείς) παρτίδες στο online Poker, αποκτώντας παράλληλα στο Farmville αυτούς τους σπόρους από κάκτο που τόσο (μα τόσο) λαχταρούσες!

Αυτοί είμαστε, γιατί αυτοί μπορούσαμε να γίνουμε… τελεία, παύλα και διπλό θαυμαστικό…

ΥΓ Αντώνη, γερά, πήδα μας ξανά! (άσχετο, αλλά πάντα σχετικό…)

231

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.