AS I LAY DYING: Artwork, tracklisting και νέο video από το νέο δίσκο

Οι Αμερικανοί metalcores As I Lay Dying, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album με τίτλο “Shaped By Fire” στις 20 Σεπτεμβρίου από τη Nuclear Blast Records.

Τη παραγωγή του δίσκου, ανέλαβε η ίδια η μπάντα ενώ τη μίξη ο Joseph McQueen και το mastering ο Ted Jensen.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο video για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου “Shaped By Fire” το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

AS I LAY DYING – Shaped By Fire

Τη σκηνοθεσία του νέου video, ανέλαβε ο Mathis Arnell.

Το tracklisting του “Shaped By Fire” είναι:
01.Burn To Emerge
02. Blinded
03. Shaped By Fire
04. Undertow
05. Torn Between
06. Gatekeeper
07. The Wreckage
08. My Own Grave
09. Take What’s Left
10. Redefined
11. Only After We’ve Fallen
12. The Toll It Takes

Οι As I Lay Dying είναι:
Tim Lambesis -Φωνή
Nick Hipa -Κιθάρα
Phil Sgrosso -Κιθάρα
Josh Gilbert -Μπάσο, Φωνή
Jordan Mancino -Τύμπανα