OF MICE & MEN: Αποχωρεί ο τραγουδιστής τους

Λήγει η συνεργασία του Austin Carlile με τους Of Mice & Men, για λόγους υγείας.

Τα εναπομείναντα μέλη, Aaron Pauley (μπάσο), Phil Manansala (κιθάρα), Alan Ashby (κιθάρα) και Valentino Arteaga (τύμπανα) έβγαλαν την ακόλουθη ανακοίνωση…

“Αγαπητοί οπαδοί των Of Mice & Men,

Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Austin από τη μπάντα λόγω προβλημάτων υγείας.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Austin υποφέρει από μια σπάνια μορφή διαταραχής του συνδετικού ιστού, γνωστή ως σύνδρομο Marfan και έχει δυσκολίες στην περιοδεία οι οποίες χρονολογούνται από την ίδρυση του συγκροτήματος. Μετά από μια σειρά επεμβάσεων στο πανεπιστήμιο του Stanford και την ακύρωση της ευρωπαϊκής τουρνέ μας, οι γιατροί του τον ενημέρωσαν ότι οι περιοδείες και τα βίαια φωνητικά προκαλούν ζημία στον οργανισμό του. Αν συνεχίσει, η διαταραχή στην σπονδυλική στήλη και στο νευρικό του σύστημα θα γίνει μόνιμη κι αμετάκλητη.

Ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, ο Austin αποφάσισε να αποχωρήσει από την μπάντα και να ακολουθήσει έναν καλύτερο τρόπο ζωής, ώστε να βελτιωθεί η υγεία του.

Τον υποστηρίζουμε στην απόφασή του και είμαστε περήφανοι για αυτά που προσέφερε στους Of Mice & Men όλα αυτά τα χρόνια.

Όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες θα γίνουν κανονικά, και σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Δε θα τα καταφέρναμε χωρίς εσάς! Τα λέμε σύντομα”.

232