DEADBEAT ESCAPEMENT & DRUNKEN GRAMOPHONE: Live στο Tiki Bar Athens

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

DEADBEAT ESCAPEMENT & DRUNKEN GRAMOPHONE: Live στο Tiki Bar Athens (Φαλήρου 15, Κουκάκη)
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015
Πόρτες: 21:00 – Είσοδος: 5 ευρώ

Συνδυάζοντας τον ήχο τους με video art, installations, θέατρο και λογοτεχνία, οι Deadbeat Escapement βαδίζουν με σταθερά και σίγουρα βήματα στα χνάρια συγκροτημάτων όπως οι Pink Floyd, David Bowie, The Verve, Peter Gabriel, Roxy Music, Genesis, Fugazi και King Crimson. “Το μόνο που μας ενώνει είναι η γεωγραφία” λένε οι ίδιοι. “Υπάρχουν άπειρες αλήθειες… εμείς απλά χαράζουμε παράλληλες γραμμές!” δηλώνουν, ενώ ο χαρακτηρισμός του ήχου τους ως art rock υποστηρίζεται απόλυτα από τις πότε σκοτεινές και πότε οργασμικά έντονες ζωντανές εμφανίσεις τους. Οι Deadbeat Escapement έρχονται στην Αθήνα, για μία μοναδική εμφάνιση στο Tiki Bar.

Τη βραδιά θα ανοίξει το garage influenced lo-fi power trio των Drunken Gramophone, σε ένα διάλειμμα από το studio στο οποίο και βρίσκονται για την ηχογράφηση της προσεχούς δισκογραφικής κυκλοφορίας τους.

Η Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου θα είναι μια βραδιά έντονων συναισθημάτων, rock διάθεσης και έντονων συναυλιακών στιγμών, από δύο εγχώρια σχήματα που ξέρουν τι θέλουν. Στον προθάλαμο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, μη διστάσετε να βρεθείτε στο Tiki Bar και να συνοδεύσετε όμορφες μουσικές με γευστικά cocktails.

***

LINKS:
Event page: www.facebook.com/events/894816613905742
www.facebook.com/deadbeat.escapement
www.facebook.com/drunkengramophone
www.facebook.com/3plabgr
www.facebook.com/TikiBarAthens

135