2 SMOKING BARRELS: Δείτε το ακουστικό "230 shots" των Hidden in the Basement

Οι απειλές τους έπιασαν τόπο. Οι Λαρισαίοι Hidden in the Basement δεν άντεξαν την πίεση των δύο ραδιοκαταπτυσμάτων Χάρη Ζερβού και Κυριάκου Παλίλη και έφεραν στο studio του M-word Web Radio τα ακουστικά τους όργανα (μην πάει ο νους σας στο πονηρό)!

Το αποτέλεσμα ήταν μια όμορφη ακουστική εκτέλεση του κομματιού τους “230 shots” που βλέπετε στο παρακάτω link.

LINK

Πολλά κομμάτια τους ακούστηκαν επιπλέον, χώρια η συζήτηση που αποό μόνοι της είχε ζουμί (όχι της γριάς κότας). Στο παρακάτω link μπορείτε να ακούσετε όλη την εκπομπή, μαγειρεύοντας, κάνοντας πεντικιούρ ή ότι άλλο κάνετε τις ελεύθερες ώρες σας.

LINK

21 Νοεμβρίου, ήλιος και βροχή θα πέσει στο studio του M-word Web Radio, που δε φτάνει να ξεπλύνει το αίμα από τα βασανιστήρια που θα υποστούν οι Sun, Rain in Life από τους 2 Smoking Barrels (FB Event). Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα!

——————-

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Τελικά θα προδώσω εμπιστοσύνη δίνοντας το παρακάτω video. Και έτσι, αποκαλύπτεται η αστρική συνεργασία 2 Smoking Barrels/3P Lab με το σχέδιο κατάκτησης του γαλαξία, Tape Wars. 17 δεκεμβρίου θα είναι εδώ! Πείτε τα κάλαντα και ξοδέψτε τα έσοδα!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

102