ARS IRAE: “Dunkle Klange”

Δεν τους ξέρεις και λογικά δύσκολα θα τους μάθεις.

Καταιγιστικό blackened death από τη Γερμανία, με τα κομμάτια να αποδίδονται στη μητρική γλώσσα των μελών, κάτι που θα τους δυσκολεύσει στην προσπάθειά τους για ευρύτερη αναγνώριση στο χώρο.

Παρόλα αυτά, οι Ars Irae έχουν όλα τα φόντα να κατακλύσουν το ταλαιπωρημένο στερεοφωνικό των απανταχού blacksters, με το “Dunkle Klange” να στέκεται αξιοπρεπέστατα δίπλα από πιο αναγνωρισμένα σχήματα (ονόματα δε λέμε, μη θίξουμε τις ευαίσθητες black ψυχούλες σας).

Πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο τους λοιπόν, οι γερμαναδάρες οπλίζουν το νέο τους πόνημα με riffάρες και περισσή μαυρίλα, έχοντας το πλευρό τους το μαγικό χέρι του Dan Swano στην παραγωγή, κάτι το οποίο ανεβάζει κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα.

Σατανοτυροβρωμίκουλοι του κόσμου ενωθείτε! Άγνωστο γκρουπάκι μεν, πολύ καλό αποτέλεσμα δε… Κρίμα να το φάει η μαρμάγκα!

452

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.