PARTHIAN SHOT: Teaser και εξελίξεις εν όψει Wreck Athens Fest

Έχοντας ολοκληρώσει την προπαραγωγή και με υλικό που έχουν συνθέσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι Parthian Shot ξεκινούν τις ηχογραφήσεις του πρώτου – άτιτλου ακόμη – album, γύρω στα τέλη Ιανουαρίου.

Οι ηχογραφήσεις των τυμπάνων θα πραγματοποιηθούν στο Studio 133 του Άγγελου Βαφειάδη (Warlord, 9mm, ex-Parthian Shot) ενώ τα φωνητικά θα ηχογραφηθούν στο Tetartos Sound Studios του DJ Πρύτανη (Ημισκούμπρια). Την παραγωγή θ’αναλάβουν – όπως και στο EP – οι κιθαρίστες του γκρουπ, Χρήστος Μιχάλης (Chris Mike) και Κώστας Σμόνος. 

Οι διαδικασίες παραγωγής αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 20 Μαρτίου, όπου το συγκρότημα θα εμφανιστεί ως headliner της 1ης μέρας του Wreck Athens Fest (δελτίο τύπου) στο Κύτταρο, με σκοπό την προώθηση του νέου υλικού, ώστε να ξεκινήσει η αναζήτηση στέγης σε εταιρία ή label για την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου. Για το event αυτό οι Parthian Shot έδωσαν στη δημοσιότητα ένα teaser video, προσκαλώντας τους φίλους της μουσικής σ’ αυτήν την εορταστική metal βραδιά. 

Τέλος, ν’ αναφερθεί πως μεγάλο μέρος των εξόδων της παραγωγής συγκεντρώθηκε από fans της μπάντας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Indiegogo. Περισσότερες πληροφορίες γύρω από τις εξελίξεις των ηχογραφήσεων, μπορείτε να λάβετε μέσω της επίσημης σελίδας των Parthian Shot στο facebook. 

www.facebook.com/parthianshotband 

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Wreck Fest

128