FROM ASHES RISE: “Rejoice The End/Rage Of Sanity” 7’’

Τι χαρά να βλέπεις ένα θρυλικό συγκρότημα να κυκλοφορεί ακόμα 7ιντσα βινύλια και τι μεγαλύτερη χαρά να συνεργάζεται με μία “σκοτεινή” εταιρία, όπως είναι η Southern Lord;

Οι Crust-punk θρύλοι From Ashes Rise από το Portland επιστρέφουν εδώ, με νέα μίνι κυκλοφορία που περιέχει δύο όμορφα τραγούδια που θα σε κάνουν να κουνήσεις ρυθμικά το κεφάλι σου και να αναφωνήσεις “Ναι, ρε κουφάλες!”.

To “Rejoice The End” είναι όμορφα μελωδικό με την κλασσική δομή που έχουν τα κομμάτια της μπάντας και πωρωτικό μέχρι παρεξηγήσεως (την ώρα που το γράφω το έχω ακούσει 8 φορές ήδη) και με κάνει να θέλω να κάνω circle pit στο σαλόνι μου!

Το “Rage Of Sanity” είναι λίγο πιο in the face, με στοιχεία Motorhead, και ύφος που θυμίζει τους Disfear, κιθάρες πιο rock ‘n’ roll που θα μπορούσαν ακόμα και να συνοδεύσουν τους Hellacopters στις πρώτες τους δουλειές!

Μπορεί να είναι μόνο 2 κομμάτια, αλλά είναι πολύ χορταστικά και νομίζω ότι όσοι έχετε επαφή με την ακραία μουσική, θα πρέπει να ακούσετε αυτό το 7ιντσο! Καλώς ήρθατε πίσω, From Ashes Rise!

415

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.