IRON LAMB: “Fool's Gold”

ΜΟΤΟΡΧΕΝΤ ΡΕ Μ****Α!!!!

Αυτό ακριβώς θέλουν να πουν με τη μουσική τους οι Σουηδοί IRON LAMB.

Μετά από ένα 12-ιντσο ΕΡ και το ντεμπούτο τους “The Original Sin” έρχεται το δεύτερο “Fool’s Gold”.

Απαρτιζόμενοι από μέλη των Repugnant, General Surgery, Dismember και Bombstrike παίζουν σκληρό μεταλλικό rock ‘n’ roll που σίγουρα θα σε κάνει να χαμογελάσει αν σου αρέσει το σουηδικό garage punk και η παρέα του Lemmy.

To εισαγωγικό “One way track” που θυμίζει κιθαριστικά το αγαπημένο της μπάντας (το αναφέρουν και οι ίδιοι) Fast Eddie Clarke και το Hellacopterικό “Smile Now Cry Later” συνοψίζει σε γενικές γραμμές το όλο στυλ του σχήματος με τα σκληρά φωνητικά του Daniel Bragman να δίνει μια έξτρα αλητεία και μεταλλικότητα που κανείς μελετάει και στους γείτονες τους Chrome Division.

Στο κομμάτι “Leave me be” όμως, διαφοροποιούνται τα πράγματα και ένα τραγούδι με κλίμα Iggy Pop στο “Cry For Love” δημιουργείται με μια 80s goth αισθητική, κάνοντας το πιο ενδιαφέρον του δίσκου, μιας που ξεχωρίζει σε στυλ από τα υπόλοιπα.

Και τα λεφτά όλα τα παίζω στο “Rip It Up”….

Αν είσαι από εκείνους που δεν γκρινιάζουν πως η μουσική δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούργιο πλέον και διασκεδάζεις με ωραίες και ξεσηκωτικές μελωδίες, τότε φίλε μου, μην λησμονήσεις να τσεκάρεις το σιδερένιο το αρνί!

480

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2118 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.