THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY: “Research and Destroy”

ALBUM

Είδος: Melodic punk
Εταιρεία: Fysisk Format
Ημερ. κυκλοφορίας: 8 Απριλίου 2022

Ρε ντουγάνια, θα λέω όλο τα ίδια; Διαβάστε για τις προηγούμενες δουλειές των Νορβηγών punks για να μην επαναλαμβάνομαι. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.

Αγαπάς τους παλιούς καλούς Turbonegro, ελπίζεις τη δισκογραφική επιστροφή των Gluecifer και δεν έχεις τι να ακούσεις; Η εισαγωγή του “Research and Destroy” που παραπέμπει σε “Apocalypse Dudes”, οι εξοντωτικές μελωδίες, τα gang choruses και το χαρακτηριστικό γρέζι του κυρίου Nikolaisen πρόκειται να σου γεμίσουν, με φόρα, όλα τα κενά.

Ξεκινούν με κομμάτι που παραφράζει το ” What’s my age again” των Blink 182 σε “What’s my rage again”, ενώ το χιούμορ τους συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια ενός ακόμη εξαιρετικού δίσκου που στους πιο ψημένους θα γεννήσει την ανάγκη να ακούσουν Dictators, εκτός από τα προαναφερθέντα.
Το “Research and Destroy” είναι ένα μοναδικό up tempo μανιφέστο ανωτερότητας, μιας μπάντας που γίνεται σε κάθε της βήμα και πιο απειλητική και απαιτεί τη θέση της στα στερεοφωνικά μας. Η μουσική των Zugly πρέπει να χορηγείται αναγκαστικά με συνταγογράφηση για την αντιμετώπιση τους άγχους και της κατάθλιψης, αφού η λίμπιντο και σεροτονίνη ανεβαίνουν κατακόρυφα με την ακρόαση και έτσι, η ευτυχία κατακλύζει το σώμα σου.

Διαμαντένια παραγωγή, κομιξάδικο εξώφυλλο, φοβερές ιδέες και μελωδίες με κολλητικά ρεφρέν και περίσσια ένταση, είναι τα βασικά συστατικά του νέου album των Zugly και πιστέψτε με είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που συναντάς στον μέσο όρο των δίσκων που κυκλοφορούν πια. Η μελωδική punk σκηνή στην Ευρώπη ανήκει πλέον σε αυτούς.

Αν υπάρχει Θεός της μουσικής, θα έπρεπε άμεσα να φυτρώσουν κατά τόπους Zuglyjugend fan clubs και αυτός ο δίσκος να μπει σε χιλιάδες τοπ λίστες ανά τον κόσμο.
Στην τελική, δεν περιμένουμε από ένα τσούρμο Νορβηγούς μουσικούς να βρουν τη θεραπεία του καρκίνου, αλλά σου τονώνουν την ψυχολογία που σίγουρα βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση της.
Δεν νομίζω να έρθουν ποτε στα μέρη μας, οπότε ελπίζω μια μέρα να καταφέρω να τους δω στο Oslo ή κάπου αλλού.

This is a keeper!!!

Facebook: https://www.facebook.com/goodbadzugly
Bandcamp: https://thegoodthebadandthezugly.bandcamp.com/

855

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.