THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY: “Algorithm & Blues”

ALBUM

Είδος: Punk Rock
Εταιρία: Fysisk Format
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Ιανουαρίου 2020

Για να προλάβω εσένα τον πονηρό, εδώ στο Rockway είχαμε ασχοληθεί με τους The Good The Bad And The Zugly, πριν o frontman τους Ivar Nikolaisen, γίνει ένα με τους Kvelertak.
Τότε τον Μάρτιο του 2018, όταν η τρίτη δουλειά των Νορβηγών, “Misanhtropical House” (review) με συνεπήρε και με παράσυρε με την ορμητική καυτή της λάβα.

Δυο χρόνια αργότερα, κάνουν το πέμπτο τους βήμα, ακάθεκτοι, αν και πλέον ο Ivar μοιράζει το χρόνο του και στους Kvelertak. Οι Zugly είναι ένα από εκείνα τα μεταλλίζοντα punk rock που αρέσκονται να εμφανίζονται στην Σκανδιναβική Χερσόνησο και είναι τόσο καυλωτικοί που θα πείσουν για την σπανιότητα τους, κάθε οπαδό των Turbonegro, Gluecifer και Kvelertak.

Σε αντίθεση μάλιστα, με το άλλο σχήμα στο οποίο τραγουδάει ο Nikolaisen, οι Zugly έχουν αγγλικό στίχο και απορώ πως δεν έχουν γίνει ακόμη ευρύτερα διάσημοι στην underground κοινότητα. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ! Τα σαγόνια σας θα ακουμπήσουν τα γόνατα και το circle pit που θα ξεκινήσει στο σαλόνια σας, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Τους λάτρεψα στο “Misanthropical House”, με το “Algorithms & Blues” τους κάνω εικόνισμα και θα περιμένω να εμφανιστεί κάποιο ραφτό τους να χώσω στο αμάνικο τζάκετ μου!
Από το ξεκίνημα του AC/DC-ικού “Welcome to the Great Indoors” φαίνεται η δίψα της μπάντας για φασαρία και χάος. Κάθε λεπτό που περνάει τους βρίσκει ακόμη πιο punk από πριν, με βαριές σαν σφυριά κιθάρες, ταχύτητες που ποικίλλουν από mid-tempo σε πιάσε-με-αν-μπορείς, κομμάτια σαν τα “Fake Noose”, “Kings of Inconvenience”, “The Man Behind The Oxygen Mask” και το αγαπημένο μου “Fuck Life…But How to Live it” (“Friday Night, 50 Euros in my pocket”), τους καθιστά απαραίτητους σε κάθε καλά σκεπτόμενο Turbojugend και κάθε punk rocker που δεν φορά ηχητικές παρωπίδες (αν και ακόμη και εκείνος θα αγαπήσει κάποια τραγούδια, όπως το “Fuck The Police”).
Δυνατή παραγωγή, ένα εξαιρετικό εξώφυλλο, μουσικοί που τιμούν τη φανέλα και έχουν συν τοις άλλοις, εξαιρετικό ταλέντο στην τραγουδοποιΐα, δημιουργούν έναν δίσκο που σίγουρα θα βρεθεί στις τελικές μου προτιμήσεις, όταν πλησιάζουν στο τέλος του 2020.

Με τέτοιο soundtrack, αρπάζεις τον κορονοϊό από το γιακά, τον φτύνεις στη μάπα, κουνώντας τον πάνω κάτω μέχρι να σου δώσει τη συνταγή για την καταστροφή του! ΠΑΜΕ, ΡΕ ΖΑΓΚΛΑΙΟΙ!!!!

Facebook: https://www.facebook.com/goodbadzugly/
Instagram: https://www.instagram.com/goodbadzug/
Bandcamp: https://thegoodthebadandthezugly.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3YQf0KGXHQ5dSaSPPmUGxT

463

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.