PLANET OF ZEUS: Ζωντανά στη Χαλκίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Μια rock βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε, με headliners τους Planet of Zeus και support act τους The Mystic Tension.

Η Χαλκίδα θα φιλοξενήσει ενα απο τα μεγαλύτερα μουσικα events της χρονιάς στις 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ορέστης Μακρής. Οι headliners της βραδιάς, Planet of Zeus, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της εγχώριας rock σκηνής, θα μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη  ενέργεια και αυθεντικότητα. Μαζί τους, οι The Mystic Tension, μια νέα heavy psych rock μπάντα που υπόσχεται να μας εκπλήξει με τον μοναδικό ψυχεδελικό της ήχο.

Είναι η συναυλία που όλοι περιμέναμε, μια νύχτα αφιερωμένη στο rock n roll! Η πόλη γεμίζει με rock ρυθμούς γεματους ενέργεια , μια νύχτα που δεν πρέπει να  χάσετε.

Οι Planet of Zeus  φτάνουν στη Χαλκίδα για ένα ζωντανό και αξέχαστο party γεμάτο βαριά riffs και rock μελωδίες.

 “Πώς ήταν η σκηνή του hard rock στην Ελλάδα;” ρωτάς, πριν οι Planet of Zeus κάνουν το ντεμπούτο τους στην αυγή της τρίτης χιλιετίας; Μια μπάντα που δεν χρειάζεται συστάσεις, για την επιτυχία της και την αναμφίβολη χημεία της επι σκηνής.

 Έχοντας το ένα sold-out live πίσω από το άλλο, σε κάθε πόλη και κάθε χώρο, οι Planet of Zeus έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της μουσικής σκηνής της χώρας , παίζοντας τα βαριά groovy riffs τους σε όλο τον πλανήτη. Με τα πέντε τους άλμπουμ – “Eleven the Hard Way” (2008), “Macho Libre” (2011), “Vigilante” (2014), “Loyal to the Pack” (2016), “Faith in Physics” (2019) – και τα εκπληκτικά live τους στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, η μπάντα κατάφερε να συνδυάσει στη σκηνή τους Lynyrd Skynyrd με τους Mastodon και τους Allman Brothers με τους Clutch, και να μας ταξιδέψει με χορό και ελπίδα σε ένα μονοπάτι προς ένα καλύτερο μέλλον.

 Το τελευταίο άλμπουμ των Planet of Zeus με τίτλο “Faith in Physics” είναι η ιδανική μουσική συνοδεία για τη δυστοπική κατάσταση του πλανήτη μας, ένα heavy rock ξέσπασμα με κοινωνικοπολιτικο περιεχομενο και φορτισμένη ατμόσφαιρα. Σε έναν κόσμο όπου η ακροδεξιά πολιτική και ο φονταμενταλισμός κερδίζουν έδαφος, ενώ η ελευθερία της έκφρασης βρίσκεται σε κίνδυνο. Διαδικτυοποίηση, θρησκεία, ψευδεπίγραφη επανάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εθισμός κάθε είδους είναι θέματα που η τετράδα ενσωματώνει στις live εμφανίσεις της.

Οι Planet of Zeus βρίσκονται στο στούντιο γράφοντας το επόμενο album στη δισκογραφία τους και είναι έτοιμοι να κατακτησουν τον κόσμο το 2023 με τον heavy rock ήχο τους.

Οι Mystic Tension είναι ένα ελληνικό συγκρότημα απο τη Χαλκίδα που αξίζει την προσοχή σας. Με το σαρωτικό ντεμπούτο τους, δημιουργούν μια πυκνη heavy psych ατμόσφαιρα χάρη στις ποικιλομορφες συνθέσεις τους. Το ψυχεδελικό rock που παίζουν διαφέρει από τα συνηθισμένα, με απολαυστικές ανισορροπίες και απότομες στροφές. Κομμάτια όπως το “How much is enough” και το “Inner resist” δείχνουν τη ενεργεια και τη δυναμικότητα της μπάντας.

334