BLEED SOMEONE DRY: “Subjects”

Ξεσκισμένο death/ math/ – “όπως στον πέοντα θέλεις, πες το” core (με τις μοντέρνες ορολογίες δεν τα πάω καθόλου καλά) από ένα κουαρτέτο εξ Ιταλίας, το οποίο είχε κυκλοφορήσει ένα album το 2007 αλλά έκτοτε, χάθηκαν τα ίχνη του, κυρίως λόγω της ενασχόλησης των μελών με άλλα project.

Η επαναφορά τους με ένα ολοκαίνουριο line up (στο οποίο μόνο ιδρυτικό μέλος είναι ο Jonny, κιθαρίστας), είναι υπερεπιθετική και ωμή. Ένα ακατάπαυστο σφυροκόπημα από μαθηματικής ακρίβειας riffs, breaks, grind άποψη και απάνθρωπα σκληρά φωνητικά. Εν ολίγοις υπερτεχνικό, μοντέρνο extreme death, που αν δεν είσαι χωμένο junky του είδους, θα σε μπερδέψει.

Καλός ήχος, πολύ καλό το “It’s Secret” (το οποίο ακούγεται πιο ορθολογικό, βίαιο και speedάτο) όπως και τα κινηματογραφικά “Bleed” και “’till the End”, αλλά δεν ξέρω καν αν θα σου συνιστούσα την ακρόασή του “Subjects”, γιατί ομολογουμένως, σηκώνει πολύ συζήτηση αν αυτό το album εμπεριέχει μουσική ή απλώς ασύντακτους ήχους συμβατικών οργάνων. Σκατόψυχο, μονολιθικό, μηχανικό. Αν είσαι των προδιαγραφών, τσέκαρέ τους Bleed Someone Dry.

539

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1171 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.