FALSE ALARM / LUDMILA / BENT BY SORROW @ AN CLUB

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
FALSE ALARM / LUDMILA / BENT BY SORROW @ AN CLUB!

Δυνατά riffs, όμορφες μελωδίες, ρυθμοί που σε απογειώνουν, απο τρεις αγαπημένες μπάντες της εγχώριας σκηνής που έχουν πολλά να πουν και να δώσουν!
Έναρξη 21:30 – Είσοδος 6 ευρώ

FALSE ALARM

Οι False Alarm σχηματίστηκαν το 1997, αρχικά παίζοντας διασκευές σε αγαπημένα alternative και punk rock κομμάτια. Μετά από κάμποσα live διαλύθηκαν και, σχεδόν τυχαία, το 2010, τα δύο ιδρυτικά τους μέλη αποφάσισαν να ξαναδοκιμάσουν, με τη συνδρομή τριών ακόμα νέων μελών. Αποτέλεσμα, μία νέα σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και, κυρίως, η συνεργασία με τον Scott Mc Cloud (Girls Against Boys, Paramount Styles) στο παρθενικό τους single “Down I Go / Sell Me Something”.
Μαζί του εμφανίστηκαν δύο φορές, μέχρι στιγμής, στα live των Bokomolech (Μάρτιος 2012, Fuzz Club) ,Obits (Οκτώβριος 2012, Six D.O.G.S.) και New Model Army (Νοέμβριος 2013 ,Gagarin 205).
Αποτελούνται από τους: S. Pyros D. (Drums, Vox), Dinos K. (Guitars, effects), Kostas Oik. (Bass, Vox), Nikos Mp. (Vocals), Niko K. (Guitars, effects).
http://www.facebook.com/groups/falsealarm/ http://www.facebook.com/pages/False-Alarm-Gr/165617583511049 www.reverbnation.com/falsealarmgr

LUDMILA

Οι Ludmila ξεπήδησαν από τις στάχτες των Make Believe την άνοιξη του 2002, με πρωτεργάτες την Φλώρα Ιωαννίδη στα φωνητικά και τον Γιώργο Αποστόλου στα τύμπανα.
Η σημερινή τους σύνθεση, με τον Σπύρο Καμιναρά και τον Νίκο Πασχαλίδη στις κιθάρες και τον Παντελή Κούρταλη στο μπάσσο, συνδυάζει δυνατά κιθαριστικά riffs που υποστηρίζονται από σταθερό rhythm section, με μελωδικά αλλά και δυναμικά φωνητικά.

BENT BY SORROW
Μετα απο χρονια σκεψεις για μια μπαντα,με μουσικες στα ραφια να περιμενουν ο Giannakis Dimi(mindtrap,bad luck souls…) εφτιαξε τους Βent by Sorrow.
Μια μπαντα ”απωθημενο” βγαινει μεσα απο μια ”φαντασια” ετσι ηχογραφει με την βοηθεια φιλων απο γκρουπ οπωs(Earthbound,Rockin Bones,Αδιεξοδο,Heavier than god,Βad luck souls,One block society…σε τυμπανα,φωνες και μπασσα) το πρωτο e.p (same crew,different sails) και το νερο μπανει στο αυλακι….
Ο κορμος της μπαντας αποτελειται απο τους:Zak.A(Heavier than god,one block society)-vocals, Yannis Saravanos-vocals Giannakis Dimi(bad luck souls,Mindtrap)-guitar, Yannis yeronikolos-guitar, Dimitris d.e.-bass, Vanx-drums.
H μπαντα παιζει ενα street dark ‘n’ roll υφος…
Κιθαριστικα ριφ συνθετουν μια ροκ-wave ατμοσφαιρα,και φωνες που μιλανε στην καρδια του καθενος….αλλωστε ο καθενας μπορει να βρει ενα κομματι απο τον εαυτο του μιας και στιχουργικα η μπαντα ασχολειται με τις πλευρες τις ζωης, μιλωντας για τις αντιξοοτητες της καθημερινοτητας,τραγουδωντας την θλιψη,λεγοντας την αληθεια,για προδομενες αγαπες και παντοτινες φιλιες!!!!

191