HIGH ON FIRE: “The Art Of Self Defense”

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Η Southern Lord ξαναχτυπά! Επανακυκλοφορεί το ντεμπούτο των εκπληκτικών High On Fire, “The Art Of Self Defense” και μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Matt Pike εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης για να γλιτώσει από τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Το “The Art Of Self Defense” επαναπροσδιορίστηκε ηχοληπτικά από τον Brad Boatright (τραγουδιστή-κιθαρίστα των From Ashes Rise και παραγωγό των Sleep) και τέθηκε στη διάθεση μας. Εκτός των τραγουδιών της πρώτης κυκλοφορίας του 2000, η επανέκδοση έχει επίσης τα 2 bonus της έκδοσης του 2001, εκ των οποίων τη διασκευή στο “The Usurper” των Celtic Frost, καθώς και το πρώτο τους demo, όλα πλαισιωμένα με ένα 45-σέλιδο βιβλιαράκι.

Ελάχιστο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου τους, “De Vermis Mysteriis”, οι φίλοι των High On Fire, ειδικά όσοι τους γνώρισαν πρόσφατα, έχουν την ευχέρεια να απολαύσουν σε καλύτερη ποιότητα το ντεμπούτο τους άλμπουμ, που μετά τη διάλυση των Sleep, έδωσε λόγο ύπαρξης στον μεγάλο Matt Pike.

Μιλάμε για στιγμή κλασική για το σύγχρονο metal, που όλοι θα έπρεπε να λάβουν υπόψη! Βαριές κιθάρες, μπάσο που σε κοπανάει συνεχώς στα αχαμνά και ανελέητο headbagging! Καταλάβατε ή να κάνω και κακά;

426

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.