SUICIDE WATCH: “Global Warning”

Επανεκδόσεων συνέχεια από την Marquee Records και αυτή την φορά μας καθοδηγεί στα μονοπάτια της νεο-Thrash Metal σκηνής με τους Άγγλους Suicide Watch.

Παρά την αγγλική τους υπηκοότητα, οι κύριοι εδώ και 11 χρόνια παραδίδουν μαθήματα νέο-Thrash Metal μοιράζοντας αγκωνίδια, φάπες και ιδρώτα σε όλους τους οπαδούς τους.
Στα του δίσκου τώρα, η Marquee Records επανεκδίδει τώρα το ντεμπούτο των Suicide Watch με τίτλο “Global Warning” γιορτάζοντας τα δέκατα γενέθλια του.

Νέο-Thrash Metal λυσσαλέο, χυδαίο και παντελονάτο από τα αγγλάκια με ξερό ήχο τόσο σε κιθάρες όσο και στα τύμπανα που σου βγάζει μια ωμή επιθυμία να διαμελίσεις οτιδήποτε βρίσκεται γύρω σου. Επιθετικότατα και εντελώς φυσικότατα φωνητικά που εκφράζουν και τις κοινωνικές και πολιτικές απόψεις όπως στις περισσότερες μπάντες του είδους.

Όλος ο δίσκος καλύπτεται από γρήγορα και κοφτά riff, δαιμονισμένες δικασιές και εναλλαγές στον ρυθμό καθώς οι Άγγλοι σε πολλά σημεία του δίσκου, εκτός από το κλασσικό Thrash Metal που παίζουν, μας οδηγούν σε πιο Skate-άδικα και Crossover μονοπάτια αλλά και σε Thrash-Death πινελιές που δεν αφήνουν σβέρκο για σβέρκο.

Ξύλο-Ιδρώτας-Φάπα-Ξάπλα… απλά!

375

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.