BEYOND REASON: “A New Reflection”

Σύντροφοι του σπαθιού και του True Metal, ήρθε η ώρα για την αναγέννηση ακόμα μιας μπάντας, τους Beyond Reason.

Άλλο ένα διαμαντένιο δώρο από την Arkeyn Steel Records, η οποία μάζεψε τα 3 demo (΄90,΄91 και ΄92) και τα έβαλε σε ένα Digitally Remastered CD.

Για τους λάτρεις του κλασικού US Heavy/ Power τύπου Liege Lord, Oliver Magnum-Helstar, οι κύριοι Beyond Reason έρχονται να μας θυμίσουν τους καλά κρυμμένους θησαυρούς του Heavy Metal και να επιβεβαιώσουν τον λόγο για τον οποίο με φωνάζουν όλοι TrueBeliever ή Πρωτοδισκάκια ή ακόμα και αρχαιοκάπηλο.

Συναισθηματικά παιγμένο Heavy/ Power Metal με πάρα πολλά Epic σπαθάτα στοιχεία που προκαλεί ακόμα και τους Manowar-άδες, φωνητικά πεντακάθαρα που θα ζήλευαν ακόμα και οι Liege Lord και παραγωγή φυσικότατη, σαν να τους βλέπεις live, μιας και όλες έγιναν στις αρχές των ΄90s. Βασικό στοιχείο όλων των κομματιών του δίσκου είναι η κλίμακα των τραγουδιών που κυμαίνονται μεταξύ mid και high tempo,κάτι που είναι πολύ φυσικό για μπάντες τέτοιου είδους, όπως επίσης και ο μπασάτος ήχος τους.

Το δισκάκι είναι τούμπανο με όλη την σημασία της λέξης και συνδυάζεται με παγωμένη μπύρα και υψωμένη γροθιά!

Buy or Die.

489

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.