Νick Mason | In his own words

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νick Mason | In his own words.

Οι μέρες πλησιάζουν για τις 2 φαντασμαγορικές συναυλίες του εμβληματικού ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason στην Ελλάδα. Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα ζήσουμε 2 μυθικές βραδιές σε ένα ανεπανάληπτο Pink Floyd setlist που θα περιλαμβάνει τις σπουδαιότερες στιγμές του συγκροτήματος και θα ξεπερνά σε διάρκεια τις δύο ώρες.

  • Τόσο στη Μονή Λαζαριστών όσο και στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα υπάρξει πρόβλεψη για έναν ξεχωριστό χώρο καθημένων, για τον οποίο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα προσέλεσης του κοινού, καθώς οι θέσεις θα είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Η επίσκεψη αυτή μας φέρνει πιο κοντά σε μια άγνωστη πλευρά των μύθων της rock σκηνής, άφου η περιοδεία του Nick Mason μαζί με τους καταπληκτικούς Saucerful of Secrets, μας ξεναγεί στις πρώτες δισκογραφικές κυκλοφορίες των Pink Floyd, μέχρι το 1972.
Ο ίδιος ο Nick Mason ανυπομονεί να παίξει ζωντανά μπροστά στο ελληνικό κοινό και η επιθυμία του αυτή γίνεται εύκολα αντιληπτή από τις συνεντεύξεις του σε ελληνικά μέσα.

Ακολουθούν κάποια χαρακτηριστικά αποσπάματα:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έρθουμε στην Ελλάδα, δεν βλέπουμε την ώρα. Κάποια μέλη έχουν περάσει αρκετό χρόνο στη χώρα σας αλλά για μένα είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορεί να περιμένει.»
Nick Mason – Provocateur

«Οι Pink Floyd είναι ένα περίεργο είδος στα χιλιάδες χρόνια μουσικής ιστορίας»
Nick Mason – LiFO

«Με τον Syd Barrett μπήκαμε στο κίνημα της εποχής που έβλεπε την ροκ μουσική ως μορφή Τέχνης και όχι μόνο ως αφορμή για ξεσάλωμα»
Nick Mason – Αvalon Οf Τhe Αrts

«Ηταν µια από τις πολλές εµφανίσεις της περιοδείας µας και θυµάµαι ότι είχαµε περάσει πολύ όµορφα. ∆εν είχαµε ξαναπαίξει στη χώρα σας. Τότε είχαν σπίτια στην Ελλάδα ο Ντέιβιντ και ο Ρικ –µε τα χρόνια και ο Ρότζερ– και έτσι νιώθαµε µια συγγένεια µε την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Εκείνη η συναυλία ήταν για µας σαν µια µεγάλη οικογενειακή γιορτή.»
Nick Mason – Documento

«Θέλω στην (επανα)παρουσία του πρώιμου υλικού των Pink Floyd, να παρουσιαστούν αυτές οι συνθέσεις με δημιουργικότερο τρόπο.»
Nick Mason – Το Βήμα

«Είναι πάντα κολακευτικό να ακούς ότι επηρέασες κάποιον ή αποτελείς “κληρονομιά” του.»
Nick Mason – Rolling Stone
Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, και το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ένα σπάνιο Pink Floyd show που σίγουρα θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Πληροφορίες:

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 45€

Η προπώληση hard-copy εισιτηρίων για τη συναυλία στη Μονή Λαζαριστών διεξάγεται από τον πολυχώρο WE
(Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 20, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310284700)

Η ηλεκτρονική προπώληση για τη συναυλία στη Μονή Λαζαριστών διεξάγεται μέσω του www.ticketmaster.gr

H προπώληση της συναυλίας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διεξάγεται μέσω του www.viva.gr

Επικοινωνία:
press@highpriority.gr

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
https://highpriority.gr/highpriority-tickets/

516