ISSA: Νέο single μέσα από το ολοκαίνουριο “Another World”

1 χρόνο μετά το “Lights in Japan”, η AOR τραγουδίστρια Issa (aka Isabell Øversveen) επέστρεψε με το νέο της full length.

Τίτλος του είναι “Another World” και κυκλοφορεί από τις 7 Ιουνίου μέσω της Frontiers Music Srl.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official visualizer για το κομμάτι “The Road To Victory”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Another World”:

1 Armed & Dangerous
2 All These Wild Nights
3 Only In The Dark
4 Never Sleep Alone
5 The Road To Victory
6 Another World
7 Kick Of Fire
8 Got A Hold On Me
9 A Second Life
10 The Hardest Fight
11 Lost & Lonely

Band Members:
Issa: Vocals
James Martin: Synths and BVs
Tom Martin: Guitars and Bass and BVs
Leon Robert Winteringham: Guitars and BVs