ICE AGE: Ανακοινώνουν νέο δίσκο ύστερα από 22 χρόνια

Οι progressive rockers Ice Age επιστρέφουν ύστερα από 22 χρόνια με νέο full length.

Τίτλος του θα είναι “Waves Of Loss And Power” κι αναμένεται στις 10 Μαρτίου μέσω της Sensory Records.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο, την tracklist και το teaser του “Waves Of Loss And Power”:

  1. The Needle‘s Eye
  2. Riverflow
  3. Perpetual Child, Part II: Forever
  4. Together Now
  5. All My Years
  6. Float Away
  7. To Say Goodbye, Part IV: Remembrance
  8. To Say Goodbye, Part V: Water Child

Josh Pincus – vocals, keyboards
Jimmy Pappas – guitars
Hal Aponte – drums, percussion
Doug Odell – bass