EVERY TIME I DIE: Artwork, tracklist και video από το νέο album


Η metalcore μπάντα Every Time I Die έχει έτοιμο το νέο, 9ο album της.

Ο τίτλος του είναι “Radical” και θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου από την Epitaph Records.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το νέο video της μπάντας για το τραγούδι “Post-Boredom ”.

H tracklist του “Radical”:
Dark Distance
Planet Shit
A Colossal Wreck
Desperate Pleasures
All This And War
Thing With Feathers
Hostile Architecture
The Whip
White Void
Distress Rehearsal
People Verses
We Go Together

Η παραγωγή, μίξη και το mastering έγιναν από τον Will Putney .

Οι Every Time I Die είναι οι:
Keith Buckley: φωνητικά
Jordan Buckley: κιθάρα
Andy Williams: κιθάρα
Steve Micciche: μπάσο
Clayton “Goose” Holyoak: τύμπανα

Facebook: https://www.facebook.com/everytimeidie
Homepage: https://everytimeidie.net/