COHEED AND CAMBRIA: Νέο video clip

Οι Coheed and Cambria κυκλοφόρησαν πρόσφατα το 10ο full length τους.

Τίτλος του είναι “Vaxis II: A Window Of The Waking Mind” και παρακάτω μπορείτε να δείτε σε το video clip του “A Disappearing Act”.

“The Embers Of Fire”
“Beautiful Losers”
“A Disappearing Act”
“Love Murder One”
“The Liars Club”
“Bad Man”
“Our Love”
“Ladders Of Supremacy”
“Rise, Naianasha (Cut The Cord)”
“Window Of The Waking Mind”