CALYCES + ΛΔΛΜ: Ζωντανά στο Temple Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διψασμένοι μετά από την πολύμηνη αποχή από τη συναυλιακή δραστηριότητα, οι ΛΔΛΜ / ADAM και οι Calyces πατούν το σανίδι του Temple Athens για ένα co-headline show.

Εισιτήρια στο Viva.gr

Με τη συναυλιακή σεζόν να έχει επισήμως ξεκινήσει,η Venerate Industries και το Temple Athens φιλοξενούν την Παρασκευή 17 Δεκεμβριου 2021 τους ΛΔΛΜ(ADAM) και τους Calyces για ένα co-headline liveshow.

Οι ΛΔΛΜ(ADAM) έχοντας αφιερώσει την περσινή χρονιά στην κυκλοφορία και το promotion του ντεμπούτου album τους “SUN”, το οποίο απέσπασε άριστες διεθνείς κριτικές και τους έφερε σε επαφή με ένα ευρύ κοινό σε όλο τον πλανήτη, ξεκινούν τον συναυλιακό του κύκλο με μια εμφάνιση στην Αθήνα. Το πολυσχιδές alt grunge τους αποδόθηκε με νέα πνοή στο digital live album “The Sun That Never Comes” που κυκλοφόρησε από τη Venerate Industries και σειρά τώρα παίρνουν τα venues, για την πλέον κατάλληλη παρουσίαση της μουσικής τους.

All info on ΛΔΛΜ here

Οι Calyces ανήκουν σε εκείνα τα σχήματα που έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε ένα κόσμο αποκομμένο από συναυλίες. Το 2020 χτίστηκε η φήμη αυτού του νέου συγκροτήματος που κουβαλάει τα παράσημα των βετεράνων μελών του (Tardive Dyskinesia, Revenge of The Giant Face, Insect Radio), μέσα από το εξαίρετο “Impulse To Soar” album. Σε αυτή τη μια ώρα groovy alternative prog, οι Calyces έβαλαν τα θεμέλια για μια μακρά πορεία κι έχουν αφήσει μόνο τα live stages ανεπηρέαστα – τουλάχιστον μέχρι τώρα.

All info on Calyces here

Την Παρασκευή 17 Δεκμβρίου 2021 δύο από τις πιο hot μπάντες της αθηναϊκής σκηνής θα μοιραστούν τη σκηνή του Temple για να παρουσιάσουν στην ολότητα τους τα ντεμπούτα albums τους και να ξεκινήσουν ένα καινούριο κεφάλαιο στην πορεία τους.

COVID-FREE EVENT: Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο, έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης) και αναλόγως της ηλικίας τους, τα παρακάτω πιστοποιητικά: ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ: Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ: Μοριακό τεστ (PCR) εντός 72 ωρών, ή rapid test εντός 48 ωρών

614