BLACK MAMBA/CENSORED SOUND: Ζωντανά στο Nomads το Σάββατο 1η Ιουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

The Place: Nomads, Ερμού 135
The Time: Doors open at 21:00, First Hit at 21:30
The Damage: 5€

BLACK MAMBA

Δηλητηριώδες φίδι που σε μήκος μόνο η βασιλική κόμπρα ξεπερνά, η Black Mamba δεν παίρνει αιχμαλώτους. To εκρηκτικό hardcore της παρέας από την Αθήνα χτυπάει επίσης θανάσιμα και για αυτό μοιράζεται το όνομα του επικίνδυνου ερπετού.

Πριν 5 χρόνια κυκλοφόρησε το ολοκληρωμένο ντεμπούτο album τους “Spit it Out” και συναυλιακά έχουν πλαισιώσει μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Sick of it all, Death before Dishonor και Sheer Terror, οπότε έχουν ήδη αποδείξει τη δύναμη τους και τώρα ήρθε η ώρα να “δαγκώσουν” ξανά.

Το Σάββατο 1η Ιουλίου, οι Black Mamba θα ηγηθούν μια νύχτας σκληρού hardcore στον υπόγειο χώρο του Nomads, με special guests έκπληξη.

Facebook: https://www.facebook.com/BlackMambaHxC
Bandcamp: https://blackmamba.bandcamp.com

Facebook event: https://facebook.com/events/s/black-mamba-special-guests/802171074830900/

CENSORED SOUND

Ήταν αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν οι Censored Sound έκαναν την εμφάνιση τους με το demo “Music for a peaceful day” και το ντεμπούτο τους “Straight from the City” κυκλοφόρησε το 2004. Έκτοτε οι Αθηναϊκή old school HC μπάντα έκει κυκλοφορήσει δυο ακόμη gull lengths (“Shadows”,2011 και “This goes to…”, 2014), το mini album “Feel The Pressure” (2006) και ένα split με τους For No Reason (2007), ενώ έχουν παίξει αρκετές φορές στο An Club, αλλά και σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια σε όλη τη χώρα, όπου μοιράστηκαν τη σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Slapshot και οι Tragedy.

Τον Δεκέμβριο του 2022, βγήκαν και πάλι στη σκηνή μετά από μια δεακετή απουσία για να παίξουν με τους My Turn, Against All Odds Killgrave και τώρα με τη φόρα της εμφάνισης τους με τους Comeback Kid στο An Club (22/6/2023) συνδράμουν στην κατεδάφιση του Nomads σε μια νύχτα δυναμικού hardcore.

Facebook: https://www.facebook.com/censoredsound
Bandcamp: https://censoredsound.bandcamp.com/

443