BAND OF SPICE: “How We Play the Game”

ALBUM

Είδος: Hard rock/ Heavy Metal
Εταιρία: Scarlet Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Σεπτεμβρίου 2022

Τι να πει κανείς για τον Spice; Η φωνή του είναι συνδεδεμένη με τη χρυσή εποχή των Spiritual Beggars και το ζεστό του γρέζι είναι ακόμη εδώ να μας χαϊδεύει με στοργή τα αυτιά.

Ενάμισης χρόνος πέρασε από την κυκλοφορία του “By The Corner of Tomorrow” (review) και οι Band of Spice επιστρέφουν δισκογραφικά με το πέμπτο full length album τους.

Έχοντας τη συνθετική ελευθερία ο κατά κόσμον Christian Sjöstrand προσφέρει χωρίς σταματημό hard rock-άδικη Sabbath-ίλα, πνιγμένη σε όμορφες μελωδίες και γκρούβα που δεν θα αφήσει κανένα φίλο του hard ‘n’ heavy metal. Για μια ακόμη φορά, θέτει επί τάπητος 9 πιασάρικα και ευκολοάκουστα κομμάτια που είναι ταμάμ για να κουνήσεις κεφαλάκι και να ρουφήξεις κρύο ζύθο.

H παραγωγή είναι βουτηγμένη στην παράδοση του ήχου, προσεκτικά όμως, ώστε να μην ακούγεται επιτηδευμένα 70s και για να μη λέμε μόνο για τους Sabbath, εμφανείς είναι και οι επιρροές των Deep Purple στο songwriting του Spice.

Δεν έχουμε πια πολλά να πούμε για αυτόν τον καλλιτέχνη. Αξίζει κάθε προσοχή και είναι αρκετά υποτιμημένο το μετα-Beggars έργο του. Ανοίξτε την καρδιά σας για τους Band Of Spice, έχετε ήδη αργήσει.

Spice άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα!

Facebook: https://www.facebook.com/BANDofSPICE-161181420587878/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1acRUE7hAsfEf0TZKjpP6W

470

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.