ASHES OF ARES: “Throne Of Iniquity”

EP

Είδος: Power Metal
Δισκογραφική: ROAR! Rock Of Angels Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 18 Δεκεμβρίου 2020

Με ένα νέο EP, το “Throne Of Iniquity” επανεμφανίζονται οι Ashes of Ares, κοινώς το project των πρώην Iced Earth Matt Barlow και του κιθαρίστα – μπασίστα Freddie Vidales, δυο χρόνια μετά το “Well Of Souls”.

Το EP περιέχει το πολύ καλό ομότιτλο track, ένα επικό και με ωραίο riffing κομμάτι ενώ θα έλεγα ότι έχει μια αίσθηση King Diamond (κυρίως λόγω των back υψιφωνιών του Barlow), ωραίο solo και στρωτό επίλογο. Ως συμπλήρωμα υπάρχουν και δυο διασκευές μια στο “25 or 6 to 4” των Chicago (έτσι κι αλλιώς η original σύνθεση είναι αρκετά rock για να την εμπλουτίσεις με distorted κιθάρες και να την ανάγεις σε metal πλαίσια) και μια στο “Dust in the Wind” των Kansas η οποία είναι αρκετά καλή αν και επανεκτελεσμένη με επίσης καθαρά metal παραγωγή.

Τίποτα συνταρακτικό εκτός από το προαναφερθέν εξαιρετικό κομμάτι, ίσως να αποτελέσει προπομπό της μελλοντικής πορείας του project στην επόμενη full length δουλειά του. Τσεκάρεις και σχηματίζεις γνώμη φίλε αναγνώστη.

Facebook: https://www.facebook.com/AshesOfAres

Official website: http://www.ashesofares.com/

573

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1170 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.