BALDUIN: “All in a Dream”

Το όνομα μου έφερε στο μυαλό την γνωστή οικογένεια αμερικανών ηθοποιών (η ποιότητα τους συζητιέται).

O εν λόγω κύριος Balduin όμως, ουδεμία σχέση έχει με την χώρα των “ευκαιριών”, μιας που είναι γεννημένος στην Ελβετική Βέρνη.

Μόνος του τα κάνει όλα και δεν χαμπαριάζει τίποτα.

Κοιτάω tracklist 16 κομματιών σε 44 λεπτά και σκέφτομαι garage ή punk, αλλά στην πραγματικότητα ο τύπος αυτός, μάλλον θεωρεί εαυτόν μετεμψύχωση των σκαθαριών (Beatles).

60s pop ψυχεδέλεια που ευφραίνει καρδίαν και απευθύνεται μόνο σε “χίπηδες” της νέας εποχής, απομακρύνοντας σίγουρα τους πιο “άντρες και πολλά βαρείς”.

Όταν λέμε Beatles, το εννοούμε…

O τύπος αυτός, με έκπληξη ανακάλυψα, πως δεν είναι κάτι νέο στην μουσική αγορά, μιας που δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία και το “All in Dream” είναι το έκτο του full length album, χωρίς να αναφέρουμε τα περί τα δέκα singles και EPs.

Μαζί με την εποχή των λουλουδιών όπως είναι φυσικό, κουβαλά και την ινδική επιρροή στην rock μουσική της εποχής εκείνης και την αθωότητα, σε κομμάτια τόσο ευχάριστα, που θα θέλει ο κάθε σκατόψυχος να κλάψει από το κακό του.

Κομμάτια σαν το “Autumn” χαίρεσαι να τα ακούς αν έχεις ήρεμη και χαρούμενη διάθεση και ας μην είσαι χιπστεράς ψευτομουστακαλής.

Λοιπόν, ξηγήθηκα… μην πεί κανείς από τους σκληρούς μου φίλους, πως δεν ήμουν σαφής!

Είναι χίπικο!

470

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2119 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.