THE BOYSCOUT: “Blood Red Rose (A Rock Fantasy)”

Είναι γνωστή σχέση της rock με την αγάπη για τις μηχανές. Πάρτε για παράδειγμα τον Manuel Mijalkovski, ένα γερμανό κιθαρίστα και τραγουδιστή που αγαπά τις μηχανές ταχύτητας και εξίσου τη rock ‘n’ roll μουσική.

Αυτός λοιπόν ο μηχανόβιος-μουσικός για μία εικοσαετία εκδήλωνε το πάθος του για τη μουσική κυκλοφορώντας μεμονωμένα αυτοχρηματοδοτούμενα singles. Τώρα λοιπόν κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο, που επιγράφεται “Blood Red Rose (A Rock Fantasy)”. Ο ιθύνων και κατευθυντήριος νους των The Boyscout δεν είναι άλλος από τον πολυπράγμονα Michael Voss (Michael Schenker, Casanova, Mad Max), που παίζει στο δίσκο, είναι ο παραγωγός και αυτός που κατεύθυνε μουσικά τον Manuel Mijalkovski και τη φιλοδοξία του. Μέχρι στιγμής ο δίσκος είναι διαθέσιμος μόνο στη Γερμανία, αλλά στις 24 Αυγούστου προγραμματίστηκε και η διεθνής του διανομή.

Ισχυρά ατού της κυκλοφορίας αυτής είναι δύο εξαιρετικές φωνές: της αρχόντισσας του AOR, Robin Beck και της τεχνικά μοναδικής φωνής της Amanda Somerville (Aina, Avantasia, Epica, HDK, Kiske/Somerville, Trillium μεταξύ άλλων) ενώ ξεκάθαρες και εμφανείς είναι οι επιρροές από  Bon Jovi, Gotthard και Casanova.

Ξεχώρισα το ομότιτλο κομμάτι, μία καλογυαλισμένη και συνάμα μελωδική σύνθεση με την παρουσία της Somerville. Επίσης το “Hey… I Love You!!!” που παρουσιάζεται σε δύο εκδοχές: μία με τον Manuel στα φωνητικά και η άλλη σαφώς ανώτερη, με την αγαπημένη του κοινού, Robin Beck.

Αρκετά ενδιαφέρουσα λοιπόν κυκλοφορία που ανεβαίνει με την παρουσία των δύο αξιόλογων κυριών, Robin Beck και Amanda Somerville! Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Σε μία πρωτότυπη προώθηση του δίσκου ο Manuel Mijalkovski, προσφέρει, σε όποιον προπαραγγείλει το CD και του στείλει την απόδειξη έχοντας αγοράσει μία από τις 25.000 κόπιες του “Blood Red Rose( A Rock Fantasy)” που θα κυκλοφορήσουν σε όλον τον κόσμο, την ανταμοιβή για δύο τυχερούς με μία Harley Davidson μηχανή και χρήματα!

Ο Manuel Mijalkovski συγκεκριμένα αναφέρει: “δεν είναι λοταρία ή τζόγος, αλλά ο τρόπος για να πω “ευχαριστώ” που με βοηθάτε να ζήσω το όνειρο μου και έτσι δωρίζω μία Harley Davidson “Fat Boy” και 10.000 € μετρητά”. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του www.theboyscoutrocks.de/en.

Εάν σας αρέσουν οι μηχανές, ο τζόγος και έχετε τύχη και χρήματα για 6 τραγούδια δοκιμάστε! 10.000 € μετρητά, δεν είναι κι άσχημα…

433