ΤΗΕ TRAILBLAZER UNPLUGGED EXPERIMENT: Prejudice Recorn (15/05/14) Garden 4

Όποιος την Πέμπτη εκείνη βρέθηκε στο Garden 4 στο Χολαργό να παρακολουθήσει το ακουστικό Live των Prejudice Reborn, μπορώ να πω πως επίσης είχε την χαρά (ή όχι) να βρεθεί σε μια βραδιά άτυπου φόρου τιμής στους Metallica, μιας και η μπάντα ερμήνευσε πολλά κομμάτια τους, και κομμάτια που εκείνοι έχουν διασκευάσει.

H πρώτη έκπληξη για μένα ήταν η ερμηνεία του “The Four Horsemen”, το οποίο ήταν πολύ όμορφα μεταφερόμενο σε ακουστικό, αλλά έδειχνε πως λόγω του ότι ήταν η πρώτη τους φορά που επιχειρούσαν ένα τέτοιο πείραμα, ήταν τρακαρισμένοι και με αποτέλεσμα τη φωνή του Τάσου να μην αποδίδει στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό που μου άρεσε σε κείνον είναι ότι δε προσπαθούσε να ακουστεί όπως οι άνθρωποι που τραγουδούν τα original κομμάτια και έτσι κερδίζει κάποια points.

Στην αρχή δεν καταλάβαινα γιατί θέλουν να παίξουν τόσα Metallica, αλλά μετά μας εξήγησαν πως ετοιμάζουν κάποια tribute βραδιά και έτσι έχουν πολλά δικά τους κομμάτια στη λίστα.

Μπορώ να πω βέβαια ότι τα δικά τους κομμάτια μου άρεσαν περισσότερο από τις διασκευές και θα προτιμούσα να ακούσω λίγα ακόμα, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη.

Έχοντας πρόσφατα συνεργαστεί δισκογραφικά με τον γνωστό rapper Δημήτρη Μεντζέλο (Ημισκούμπρια), στο album “Rock Rap Heavy”, δεν έλειψε και εκείνος να τους συνοδέψει στο κοινό τους “Α ρε, πατέρα”, το οποίο ομολογώ έχει συγκινητικούς στίχους. Το βράδυ τελείωσε λίγο αργότερα με Beatles και Ramones σχηματίζοντας σε κάποια στόματα χαμόγελο.

Την ερχόμενη Πέμπτη σειρά έχουν οι Phase Reverse!

Prejudice Reborn setlist
Last Caress (Misfits cover)
Helpless (Diamond Head cover)
The Four Horsemen (Metallica Cover)
Come as you are (Nirvana cover)
The Memory Remains (Metallica cover)
Innocence Gone
Beuatiful Sadness
Scream
Rain Must Fall
Dante’s Inferno
Elpis
La strada/Α ρε Πατέρα
Mama Said (Metallica cover)
Nothing Else Matters (Metallica cover)
Hard Day’s Night/ I Wanna hold your hand (Beatles cover)
Pet Cemetary/ Blitzkrieg Bop (Ramones)

Φωτογραφίες: Ο γράφων (για αυτό είναι έτσι)

423

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.