TIGERTAILZ: “Knives” EP

Οι Tigertailz επέστρεψαν!

Μια από τις all-time αγαπημένες μου sleaze metal μπάντες επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με ένα νέο line-up και ένα νέο EP με τίτλο “KNIVES”. Το ιδρυτικό μέλος της, Jay Pepper, επανενώθηκε με τον φίλο του και ντράμερ, Matt Blakout, και μαζί με τον τραγουδιστή Jules Millis των εκπληκτικών WHITE WIDDOW και τον μπασίστα Rob Wylde (T.C.C.), δημιουργούν το επόμενο κεφάλαιο της μπάντας.

Το EP ξεκινάει με το παλιομοδίτικo και πρώτο single “Shoe Collector”. Ένα δυνατό και ρυθμικό κομμάτι που συνδυάζει τον παλιό ήχο των Tigertailz με μια πιο μοντέρνα προσέγγιση και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει κάθε οπαδό της μπάντας. Στο “One Life” οι τύποι μας προσφέρουν ένα φανταστικό mid-tempo τραγούδι με μια εντυπωσιακή μελωδία συνδυασμένα με ένα δολοφονικό κιθαριστικό σόλο και δημιουργούν μια από τις καλύτερες στιγμές του EP! Το “Bite The Hand” ανεβάζει την ένταση, ενώ και στο “Spit It Out” οι Tigertailz rockάρουν ξανά σε αυτό το 80’s επηρεασμένο άσμα! Το EP κλείνει με το πιο μοντέρνο και στα χνάρια των τελευταίων δίσκων της μπάντας, “Punched In The Gutz”.

Ένα πραγματικά ωραίο comeback άλμπουμ από μια μεγάλη μπάντα, ακόμη και αν το line-up δεν θυμίζει σε τίποτα τους Tigertailz του τότε. Φαίνεται πως τα νέα μέλη τους να έχουν φέρει κάποιες νέες ιδέες και το τελικό αποτέλεσμα ακούγεται φρέσκο και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους οπαδούς των Tigertailz!

413