CHRIS LANEY: "Pure"

Έχουμε βαρεθεί πλέον να παρουσιάζουμε καλές δουλειές από την Σουηδία. Τελευταίο …κρούσμα το νέο άλμπουμ του πολυτάλαντου μουσικού και τραγουδιστή Chris Laney με τίτλο “Pure”. Η καριέρα του αρχίζει από δεκατριών ετών με μπάντες όπως τους Scratch και Seventeen ενώ έχει αναγνωριστεί και ως σπουδαίος σχεδιαστής για κιθάρες.

Ο Chris Laney έχει δουλέψει στα περίφημα Polar Studios (ΑΒΒΑ,Led Zeppelin, Def Leppard, Scorpions, Genesis, Rolling Stones, The Ramones).

Τώρα ας ασχοληθούμε λίγο και με τον καλλιτέχνη όπου με την βοήθεια σημαντικών μουσικών όπως τους Bruce Kulick (KISS, Union, Grand Funk), Mats Levιn (Therion, Yngwie Malmsteen) και τον παραγωγό Lennart Φstlund (Led Zeppelin, Rolling Stones, ABBA, Genesis),έφτιαξαν μία εξαιρετική δουλειά και με την συνεργασία των J.Koleberg (Animal, Zan Clan), Nalle Pahlsson (Treat, Animal, Zan Clan), Vic Zino (Hardcore Superstar), Martin Sweet (Crashdiet)και Zinny Zan (Easy Action, Shotgun Messiah, Zan Clan) δημιούργησαν ένα υπέροχο σύγχρονο αποτελέσμα.

Κοφτές μελωδικές γραμμές,παθιασμένες ερμηνείες,έξυπνες ενορχηστρώσεις και αυθεντική ροκ ατμόσφαιρα από τον Chris Laney όπου ανακάτεψε με ρίσκο και πέτυχε το sleaze, το hard rock με αρκετή δόση Def Leppard,Motley Crue και ολίγον Metallica.

Φαίνεται η εμπειρία που απέκτησε δουλεύοντας στην παραγωγή για τους Candlemass, Europe, Crashdiet, Bruce Kulick, Brian Robertson, Easy Action αποτέλεσε το καλύτερο σεμινάριο για την κυκλοφορία του “Pure”.


766