RICHARD MARX: "Inside My Heart"

Για πάνω από είκοσι χρόνια ο Richard Marx θεωρείται ένας από τους κορυφαίους performer αλλά και σημαντικός συνθέτης. Το ντεμπούτο του, το 1987, έφτασε αρκετά ψηλά στα charts και οι πωλήσεις του άγγιξαν τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα! Καθόλου άσχημα για τον νεαρό τότε Marx!

Δυο χρόνια αργότερα, τo 1989, και με το φανταστικό “Repeat Offender” είδε τις πωλήσεις να φτάνουν τα 7 εκατομμύρια και την δημοτικότητα του να εκτοξεύεται στα ύψη! Την τριετία 1987-1990 έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία με επτά singles στην πρώτη πεντάδα των Αμερικάνικων Billboard’s singles chart. Αυτή η πρωτιά παραμένει μέχρι και σήμερα για τον Richard Marx.

Στην συνέχεια τα βραβεία ερχόταν το ένα μετά το άλλο και η καταξίωση δεν άργησε να έρθει “χτίζοντας” ένα γερό όνομα στην παγκόσμια pop-rock σκηνή. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της συγκεκριμένης σκηνής όπως οι LeAnn Rimes, Daughtry, Kenny Rogers, The Tubes, Natalie Cole, Michael Bolton και πολλούς άλλους.

Το “Inside My Heart” είναι το νέο άλμπουμ του Richard Marx και περιλαμβάνει τραγούδια από τα άλμπουμ “Duo”, “Emotional Remains” και “Stories To Tell” τα οποία κυκλοφόρησαν μόνο στην Αμερικάνικη αγορά. Εκτός βέβαια από αυτά τα τραγούδια στο “Inside My Heart” υπάρχουν επίσης και τέσσερα ολοκαίνουρια κομμάτια. Στο “Had Enough”, το οποίο ανοίγει και το άλμπουμ, ο Marx συνεργάζεται με τον Chris Daughtry και το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό! Πιασάρικο ρεφραίν και αρκετά ραδιοφωνικό με μια μελωδία που σου μένει απο το πρώτο άκουσμα. Ένα τραγούδι που θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιαδήποτε κυκλοφορία των Αμερικανών superstars!! Το ίδιο ισχύει και για το εμπορικό “Οn The Inside”. Από τα υπόλοιπα τραγούδια ξεχώρισα την μελωδικότατη μπαλάντα “Loved”, το μοντέρνο “Over My Head” με το δυνατό ρεφραίν και το αγαπημένο μου “Scars”.

Το “Inside My Heart” σίγουρα αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όλους τους φίλους του Richard Marx. Επίσης οι οπαδοί του pop-rock ήχου θα βρουν έναν καλό λόγο για να αποκτήσουν αυτό το άλμπουμ. Όμορφα και μελωδικά τραγούδια, παιγμένα με ψυχή χωρίς να γίνονται βαρετά, καλές ενορχηστρώσεις και έναν μεγάλο καλλιτέχνη να μας προσφέρει μια ακόμη ποιοτική κυκλοφορία.


456