EPICA live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Epica, το σχήμα-αποκάλυψη του συμφωνικού metal, η Ολλανδική μουσική «ταχεία» με την frontwoman-έμβλημα Simone Simons επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις που θα δημιουργήσουν ρίγη συγκίνισης στους οπαδούς και θα αφήσουν το κοινό να παραμιλά.

Σάββατο 26 Μαίου – Gagarin 205 Live Music Space, Αθήνα
Κυριακή 27 Μαίου – Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων και τα σχήματα που θα «ανοίξουν» της δύο συναυλίες.

Στις 26 Μαϊου στο Gagarin, οι Seduce The Heaven και οι Skeptical Minds θα έχουν την τιμή να εγκαινιάσουν την μουσική πανδαισία που θα ακολουθήσει.



Οι Seduce The Heaven αποτελούν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα σχήματα της ελληνικής metal σκηνής, με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Field Of Dreams” να κυκλοφορεί σύντομα. Δημιουργήθηκαν το 2009 από μέλη των Fragile Vastness, God.Fear.None και Κollektiva. To πρώτο δείγμα δουλειάς τους με τίτλο “Promo EP 2011” έχει ήδη αποστάσει διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο.



Οι Skeptical Minds μας έρχονται από το Βέλγιο και φέτος συμπληρώνουν δέκα χρόνια ζωής. Συνδυάζοντας γυναικεία φωνητικά, τσέλο, δυνατές κιθάρες και ηλεκτρονικά στοιχεία, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που καθηλώνει! Έχουν πάνω από 200 εμφανίσεις στο βιογραφικό τους, ενώ μέσα στην άνοιξη του 2011 αναμένεται η τέταρτη τους κυκλοφορία.



Στις 27 Μαϊου στο Principal, πρώτοι επί σκηνής θα βρεθούν οι Meden Agan. Το αθηναϊκό κουϊντέτο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών τόσο με τις live εμφανίσεις του μαζί με Septic Flesh και Tarja Turunen όσο με την πρόσφατη κυκλοφορία του, “Erevos Aenaon”.

H προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα – TicketHouse (Πανεπιστημίου 42) και www.ticketpro.gr
Θεσσαλονίκη -TicketHouse (Μητροπόλεως 102), Metropolis (Τσιμισκή 33)
www.ticketarena.gr

Tιμές εισιτηρίων:
Αθήνα – 25 ευρώ προπώληση και ταμείο.
Θεσσαλονίκη – 22 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων και 25 ευρώ μετά την εξάντληση τους.

367