CULT OF ORPIST: “Cult of Orpist” EP

EP

Είδος: Death/Thrash Metal
Εταιρεία: Theogonia Records
Ημ. κυκλοφορίας: 15 Φεβρουαρίου 2023

Κάτι βρωμάει θάνατο προς Λαμία μεριά. Ίσως αιτία είναι η θρασίλα του ομώνυμου ΕΡ των deathrashers Cult of Orpist. Ίσως απλά μας μύρισε το σάπιο σώμα του λιωμένου ζόμπι στο εξώφυλλο.

Το album ξεκινάει με αίσθηση 80s και την πασίγνωστη γαρδέλεια ατάκα “Με θυμάσαι, ρε πούστη;”, ακολουθούμενο από όμορφο d-beat/ τούπα τούπα ρυθμό που θα ικανοποιήσει τους φίλους συγκροτημάτων σαν τους Entombed.

Thrashαριστό death ‘n’ roll λοιπόν, για ρυθμικά circle pits και μπιροποσία, ενώ ένα double bill με τους Σερραίους Kemerov θα γκρέμιζε venues.

Η παραγωγή είναι σωστά ισορροπημένη, αφού κρατάει τη βρώμα που χρειάζεται ο ήχος χωρίς όμως να φαίνεται επιτηδευμένα ρετρό και έτσι όλα τα επιμέρους στοιχεία (guitar solos κτλ.), ακούγονται ξεκάθαρα, κάνοντας αυτό το EP αναγκαία προσθήκη για τους fans του είδους.

Οι Cult of Orpist με βοήθησαν να σπάσω τα άλατα στον σβέρκο και είναι σίγουρα ιδανικό ζέσταμα για το γυμναστήριο.

Περιμένω καρτερικά την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά. Πονάει λίγο ακόμη ο αυχένας!

FB: https://www.facebook.com/CultofOrpist
Bandcamp: https://cultoforpist.bandcamp.com/album/cult-of-orpist

570

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2150 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.