END OF LEVEL BOSS: "Eklectric"

Το 2005 ο πρώην frontman των Decomposed και Hangnail, Harry Armstrong, αποφάσισε να πάρει τη μουσική του καριέρα στα χέρια του και δημιούργησε τους End of Level Boss.

Ύστερα λοιπόν από δύο επιτυχημένα (στο εξωτερικό) full length, και έχοντας πλέον στο πλευρό του τον Roland Scriver (ex- Sloth) το σχήμα κυκλοφορεί την τρίτη του δουλειά, η οποία ουσιαστικά δε διαφέρει από τις προηγούμενες. Στο Eklectric” θα ακούσετε επιρροές από Kyuss (κυρίως) μέχρι Voivod, χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να φτάνει ποιοτικά τις παραπάνω μπάντες. Από εκεί και πέρα, “βρωμιά”, groovy riffs, απόκοσμο feeling και γενικά όλα τα γνωστά συστατικά που αγαπάμε στο (μοντέρνο) stoner. Εντάξει, η αλήθεια είναι πως έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ καλό δίσκο, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν έχει να δώσει κάτι καινούριο στο είδος, με αποτέλεσμα, ύστερα από μερικές ακροάσεις να μην του δίνεις και πολύ σημασία. Όσο καλές και να είναι οι συνθέσεις, με κάποιο τρόπο τις έχει ξανακούσει, ενώ σίγουρα ήθελε περισσότερο όγκο στην παραγωγή! Anyway, σε γενικές γραμμές, αξίζει το Eklectric” και θα ξεδιψάσει τους fan του συγκεκριμένου ήχου, αλλά ως εκεί.


399

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.