SORDID DOGS: “Necropunk EP”

Παρθενική εμφάνιση για τους βρωμύλους μαυροπάνκηδες με βάση την Αθήνα και από την αρχή καταλαβαίνεις πως στον σατανικό βωμό τους κρέμονται δίσκοι των Discharge, Venom, Gehennah, Broken Bones κλπ αντί για εικονίσματα.

Με 4 δικά τους κομμάτια και μια διασκευή στο “Massacra” των Hellhammer αποφασίζουν να ξεμυτίσουν από τον αστικό υπόνομο σε μια σκηνή που όλο και αυξάνεται και το κάνουν αξιοπρεπέστατα. Επειδή όμως είναι ακόμα αρχή και ακόμα προφανώς βρίσκουν τα πόδια τους σαν μπάντα (αν και από ότι ξέρω έχουν εμπειρία σε άλλα αξιόλογα γκρουπ) θα εστιάσω σε τι νομίζω πως μπορούν να κάνουν ακόμα καλύτερα. 

Ένα είναι το σχετικά ομοιόμορφο tempo, ναι, είναι τέτοια η φάση και σε ένα σφηνάκι 5 κομματιών δεν ενοχλεί, αλλά αν θέλουν να βγάλουν μια μεγαλύτερη σε διάρκεια κυκλοφορία θα χρειαστεί λίγη παραπάνω ποικιλία. Δεύτερο είναι τα φωνητικά, χωρίς να είναι άσχημα ή ενοχλητικά ακούγοντας τα ήθελα να πω στον τραγουδιστή “Φιλε, χαλαρά λίγο το reverb γιατί ακούγεσαι από το βάθος του τούνελ”.

Κατά τα άλλα το Ep είναι διασκεδαστικότατο και περιμένω να ακούσω και το split που ετοιμάζουν με τους Ιάπωνες Abigail. Up the chainsaws! 

578

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.