ERDVE: “Vaitojimas”

Σκληρό και μαυρισμένο post-hardcore/sludge από τους Λιθουανούς Erdve, οι οποίοι βουτάνε σε ένα αρκετά γεμάτο τοπίο με το ντεμπούτο τους, μιας και η σκηνή βρίσκεται σε αλματώδη άνοδο και ποιοτικά και (κυρίως) αριθμητικά. 

Αν είναι κάτι που τους ξεχωρίζει από τους συνοδοιπόρους τους είναι πως πέρα από τα blackened σημεία και την απαραίτητη για το είδος λατρεία σε μπάντες όπως οι Isis, οι Erdve λοξοκοιτάζουν τα noisecore 90s με κάποια riff να θυμίζουν τους Will Haven (οι οποίοι επίσης επιστρέφουν), δυστυχώς όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να τους ανεβάσει στα ψηλότερα επίπεδα της πυραμίδας. 

Κρίμα γιατί δεν είναι κακοί, και ίσως μια άλλη περίοδο να ξεχώριζαν περισσότερο, αυτή τη στιγμή όμως είναι μια μπάντα που, αν δεν είσαι “άρρωστος” με τη σκηνή, τους ακούς μια φορά, γουστάρεις αρκετά, αλλά μετά δεν τους ξεθάβεις και πολύ συχνά από την δισκοθήκη σου. Μόνο για πολύ πωρωμένους, όσοι αγοράζουν δειγματοληπτικά θα βρουν άλλα καλύτερα στο είδος.      

536

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.