Ο JESSE HUGHES ΤΩΝ EAGLES OF DEATH METAL ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ PIRAEUS 117 ACADEMY ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Jesse Hughes των Eagles of Death Metal, με τον δικό του μοναδικό, απολαυστικό τρόπο μας προσκαλεί στο Piraeus 117 Academy, την Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη!!! Just listen to the man! Be there people!!!

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της συναυλίας

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου το Piraeus Academy υποδέχεται στην Ελλάδα τους Eagles of Death Metal σε  ένα show που θα συζητηθεί!

Jesse Hughes, Joss Homme. 2 μουσικές ιδιοφυίες που συναντήθηκαν το 1998 για να ιδρύσουν τους Eagles of Death Metal! Alternative, garage, blues, desert, μα πάνω από όλα ροκ η μουσική τους έδωσε στους 2 σπουδαίους μουσικούς τον χώρο να εκφράσουν όλες τους τις καλλιτεχνικές αρετές και το δηλητηριώδες χιούμορ τους.

“Peace, Love, Death Metal”(2004) “Death by Sexy”(2006) και “Heart On” (2008) απέδειξαν την μουσική σχιζοφρένεια των δύο βασικών μελών του συγκροτήματος δίνοντας στους fans το νέο αγαπημένο τους γκρουπ που αρνείται να ακολουθήσει τις καθιερωμένες νόρμες και προσεύχεται στους θεούς της rock n roll!

Eκρητικά riffs, ηλεκτρισμένες μελωδίες και σαρδόνιοι στίχοι ντύνουν το σύμπαν των Eagles of Death Metal, όσο ο τελευταίος δίσκος τους, “Zipper Down” κατακτά μουσικόφιλους και charts!
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου μια από τις πιο σημαντικές μπάντες των ημερών μας θα ανέβει τη σκηνή του Piraeus Academy για να αποδείξει ότι η μουσική είναι ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 29€

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 34€

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

76