INGESTED: “The Surreption”

Ο δεύτερος δίσκος των Ingested είναι ακόμα πιο χαρακτηριστικά blackened από τον πρώτο. Ο οποίος πρώτος έφερε πολλές συναυλίες με πολλά μεγάλα συγκροτήματα (Dying Fetus, Black Dahlia Murder, Origin κλπ) και ακόμα πιο πολλούς οπαδούς.

Το TheSurreptionείναι ο ιδανικότερος early blackened death δίσκος που θα μπορούσαν να πετύχουν οι Ingested. Να σημειώσουμε πως στη δουλειά αυτή συμμετέχουν και οι ColinMarks (Aborted) στο artwork και Mick Kenney (Anaal Nathrakh) στη παραγωγή. Στο album βρίσκουμε επιρροές από τις heavy στιγμές των Deicide έως και gothic Moonspell μελωδίες. Επίσης τα Anaal Nathrakh riffs είναι εδώ και μάλιστα ταιριάζουν πάρα πολύ καλά.

Σε όλα τα κομμάτια υπάρχουν πολύ επαγγελματικά βγαλμένες εναλλαγές (βλέπε “The Consequence”) ενώ ορισμένα έχουν και βαρύτερο ήχο καταλήγοντας πετυχημένα πορωτικά (βλέπε CastigationAndRebirth). Το σύνολο είναι άκρως χορταστικό και προσθέτει ακόμα 11 κομμάτια στο setlist των Ingested από εδώ και πέρα.

Οι συγκεκριμένοι Άγγλοι προσθέτονται άνετα στο billing με μεγάλες μπάντες του ίδιου είδους από τη χώρα τους (στο οποίο και παραδοσιακά αρέσκεται ένα τεράστιο κοινό της χώρας μας) και τα μόνα που μένουν είναι μια ανάλογη συνέχεια και μια επίσκεψή τους εδώ.

422