2 SMOKING BARRELS: Τα λερωμένα, τ' άπλυτα…

Το Σάββατο που μας πέρασε οι 2 Smoking Barrels, τρομαγμένοι από τους Furor δεν κατάφεραν να το παίξουν όσο σκληροί θα ήθελαν.

Στο στούντιο του M-word Web Radio, ο Χάρης Ζερβός και ο Κυριάκος Παλίλης αναγκάστηκαν να προσκυνήσουν τους Furor για να την βγάλουν καθαρή και οι σκληροί φιλοξενούμενοι τα είπαν όλα. Χείμαρρος μιλάμε!

LINK

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 στις 4 μ.μ., οι ραδιο-ντεσπεράντος θα βάλουνε πλυντήριο. Καλεσμένοι τα Filthy Fabric, που φέρουνε δώρα 10 κομμάτια t-shirt με το artwork της παρακάτω αφίσας, θα μάθουνε στους 2 άσχετους hosts τις επιταγές της μόδας και θα σας μάθουνε να κάνετε μπατίκ και σταυροβελονιά. Μείνετε συντονισμένοι στο www.m-wordradio.gr στις 16:00 ΝΤΑΝΝΝΝΝ!!!

FB EVENT

 —————————————

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα (μπλούζες, cd, κονκάρδες, βρακιά, πιπίλες και ότι μπορεί να χωρέσει ο μικρός σας νους)! Για παράδειγμα….

Η εκπομπή 2 Smoking Barrels (Radio Show) σε συνεργασία με την 3P Lab σας στέλνουν στις παραπάνω συναυλίες και σε κάποιες σας δίνουν και Cd!!! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στο mail της εκπομπής This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. γράφοντας τη συναυλία που θέλετε πάτε π.χ. Sasquatch ένα ονοματεπώνυμο και ένα τρόπο επικοινωνίας κινητό τηλέφωνο ή Facebook profile. Οι νικητές για την συναυλία της 01/04 θα κληρωθούν/ανακοινωθούν στην εκπομπή στις 26/03, οπότε στείλτε στο mail της εκπομπής This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.m-wordradio.gr στις 16:00 ΝΤΑΝΝΝΝΝ!!!

—————————————–

Το Pauls Barbershop, όπως καλά γνωρίζετε ΑΠΑΝΤΕΣ, κάθε μήνα κληρώνει μια μοναδική περιποίηση για έναν ακροατή της εκπομπής! Στο τέλος του Μαρτίου λοιπόν, ξυρίζεται ο γαμπρός και μάλιστα, παραδοσιακά με φαλτσέτα και ζεστές κομπρέσες. Στείλε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αμέσως και τη δική σου συμμετοχή!

——————-

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αυτής επίσης, οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω. Στην πρώτη θέση και με ταχύτητα Usain Bolt, οι Mani Deum!

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Και επειδή στο εξωτερικό ζουν στην άγνοια και δεν έχουν υπόψη τους τους 2 Smoking Barrels, η συνέντευξη με το Σάκη των Rotting Christ ανέβηκε στο YouTube και απέκτησε και αγγλικούς υπότιτλους. Τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην τη δει. Οι παραβάτες θα πυροβολούνται. Οι επιζόντες θα πυροβολούνται ξανά!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

125