ANTIMATTER: “Alternative Matter”

Τρία χρόνια μετά το πρώτο albumτων Antimatterχωρίς τον Pattersonήρθε η ώρα για την πρώτη τους συλλογή με το σχήμα να μετράει πια δέκα χρόνια ύπαρξης.

Δέκα χρόνια από τότε που ο Pattersonδημιούργησε με τον Mossαυτό το projectκαι μέσα σε πολύ λίγο χρόνο κέρδισαν πολλούς πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. ΤoAlternativeMatterείναι μια συλλογή την οποία επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου ο Mossκαι του πήρε εννέα μήνες για να τη φέρει σε πέρας. Εννέα μήνες δουλειάς κι αυτό γιατί μέσα από αυτή την προσπάθεια ο ακροατής θα ταξίδευε στο παρελθόν των Antimatterκαι θα έκανε μια αναδρομή στα μελαγχολικά μονοπάτια τους. Περιέχει ακυκλοφόρητες εκδόσεις κομματιών (κυρίως ακουστικές) από τα τέσσερα albumsΠου προηγήθηκαν με ιδιαίτερη έμφαση στα πρώτα δύο. Η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλή και συμβαδίζει με την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν όλα τα κομμάτια. Η επιλογή των κομματιών μοιάζει σαν σε bestofκυκλοφορία, κάτι που είναι πολύ καλό. Ίσως όμως θα ήταν καλό να υπήρχαν και λιγότερο γνωστά κομμάτια όντως μια συλλογή σπάνιων ηχογραφήσεων για την επέτειο της μπάντας. Ακόμα κι έτσι όμως παραμένει μια πολύ σημαντική κυκλοφορία που κουβαλάει πολλές διαφορετικές στιγμές από κάθε περίοδο των Antimatter. Το AlternativeMatterθα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η standardπεριέχει δύο CDμε 22 κομμάτια και διάρκεια πάνω από μιάμιση ώρα. Η Premium (η οποία και συνίσταται ανεπιφύλακτα) περιλαμβάνει ένα πανέμορφο βιβλίο 100+ σελίδων με εναλλακτικό artworkκαι φωτογραφίες, ένα τρίτο CDμε τον τίτλο ForbiddenMatterE.Pκαι ένα DVDμε το ντοκιμαντέρ TheSmallYesterdaysκαι δύο Promo.

Υπάρχει συναισθηματική αξία σε αυτή την εορταστική συλλογή και αξίζει είτε είστε χρόνια οπαδός τους είτε θέλετε να βιώσετε οι ίδιοι τι μπορεί να σας προσφέρει η μουσική των Antimatter. Το πάθος με το οποίο ο MickMossτην δημιούργησε το εγγυάται σίγουρα.


Crystal Tears - Generation X


versusheaven

457