SUICIDE SYNDICATE: “Savage Barbarians Have Feelings Too!”

Οι Σουηδοί Suicide Syndicate εμφανίζονται με το πρώτο τους άλμπουμ (από ότι ξέρω, αν έχουν και άλλο η σελίδα τους δεν βοηθάει), προέρχονται από το Malmo της Σουηδίας και παίζουν πανκ.

Συγκεκριμένα μοιράζουν ισομερώς τον χρόνο και τις επιρροές τους μεταξύ δύο “παλιακών” σχολών, του ωμού punk n’roll συγκροτημάτων όπως οι D.O.A. και The Subhumans (οι Καναδοί, όχι οι Βρετανοί) και του γηπεδικού -77 punk rock revival των Wasted και Defiance (του Portland, όχι του Ohio, τι σκατά θα γίνει με τις πανκ συνωνυμίες;).

Τα κομμάτια πάνε κατά κύριο λόγο εναλλάξ από το ένα στυλ στο άλλο, δηλ. punk n’roll κομμάτι, ακολουθεί γηπεδικό κομμάτι και επαναλαμβάνουμε μερικές φορές, voila ο δίσκος. Προβλέψιμο μεν, αποτελεσματικό δεν γιατί η εναλλαγή από τη μία δεν σε ξενίζει γιατί τα κομμάτια δένουν μια χαρά και από την άλλη δεν σε βαλτώνει γιατί δεν ακούς τρία ίδια κομμάτια συνεχόμενα.

Αν σας χαϊδεύουν το υπογάστριο οι πιο πάνω επιρροές και η περιγραφή του στυλ, επενδύστε άφοβα, δεν είναι κάτι πρωτότυπο, είναι όμως καλοπαιγμένο και ευχάριστο. Όρθια μαλλιά, ρούχα με καρφιά κλπ fans, σπεύσατε.

509

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.