BLOODHOUND GANG: “Hard Off”

“Fuck Guns ‘n’ Roses without Slash” μας τραγουδά ο Jimmy Pop με το “καλημέρα” και οι Bloodhound Gang επιστρέφουν 10 χρόνια μετά το “Hefty Fine” (θυμηθείτε το κομβικό τραγούδι “Foxtrot Uniform Charlie Kilo”).

Οι BG ήταν μια από τις outsider μπάντες των 90s, γνωστοί για τους σατυρικούς τους στίχους, ενώ έλαβαν και σημαντικό airplay από το τότε κραταιό Mtv, με τα διαχρονικά “Fire Water Burn” και “The Bad Touch”.

Αν είσαι οπαδός και γουστάρεις να γελάς με τους στίχους τους και δε σε ενδιαφέρει να ακούσεις κάποια μουσική που θα αλλάξει τον κόσμο, τότε τσίμπα το “Hard Off”.
Ξεκινάει με hit και το εξαιρετικό “Μy dad says that’s for pussies” θα εντάξουν σίγουρα πολλοί djs στις λίστες τους, ενώ μετά έρχεται dance διάθεση με το “Dimes” (“It’s hard to clap with a dick in your hands, dude!”).

To “American Bitches” παίρνει λίγη από την ακουστική ενέργεια των Green Day, το “Chew Toy” είναι ένα απλό filler, το “Uncool as me” κλασικό BG κομμάτι με pop punk αίσθηση, ηλεκτρονικό και συμπαθητικό το “Clean up in aisle sexy”, το “Diary of a stranger” φαντάζει ως electro goth παρωδία…

Από τις αγαπημένες μου στιγμές το “Socially Awkward Penguin” (“as Charles Barkley dodges the Death Star’s Laser beam” χαχα), ραπάρουν με το “Think Outside the Box” και το εξαιρετικό “We’ re gonna bring the party to you” περνάει ξυστά από τους Beastie Boys (άκου BD Foxmoor θα σου αρέσει αυτό!) και το outro “Bumblebees” κλείνει τρολλάροντας τον ακροατή.

Ένας καλός δίσκος. Κάτι που περίμεναμε από τους BG, γέλιο, καμιά καινοτομία και λυρικούς εξυπνακισμούς (αν σου αρέσουν είσαι ΟΚ, αν όχι δεν ακουμπάς). Κάποια κομμάτια τους θα τα θυμάστε και αργότερα στη ζωή σας πάντως!

462

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2110 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.