SEX RATED

Δεν είχα και πολλά γυναικεία μουσικά πρότυπα στο χώρο μας και πολλές φορές σκεφτόμουν.. “πράγματι πόσο δύσκολο είναι για μια μπάντα να κολλήσει στα αφτιά τις πλειοψηφίας του κόσμου με μια γυναίκα στο μικρόφωνο;” Εκτος εξαιρέσεων δηλαδή, λίγες! Δύσκολα θα ακούσω ξανά κάτι αξιόλογο μου απαντούσε ο εαυτός μου.. και σαν να έχω προβλέψει το μέλλον με κάποιο τρόπο, μου απάντησα: Sex-Rated και η Jb Sleazy συμφώνησε!

Είναι τιμή μου να μιλάω μαζί σου Jb, είσαι μια “rock queen”! H μπάντα σας ακούγοντας λίγα τραγούδια σας, πιστεύω οτι έχει πολλά να μας δώσει στο μέλλον! Μίλησε μας λίγο γι’ αυτήν!
Σ’ ευχαριστώ πολύ! Η μπάντα φτιάχτηκε πριν 3 χρόνια με αρχικό σκοπό να υπάρξει ως cover band. Στη πορεία βέβαια, θελήσαμε να βάλουμε ένα πιο προσωπικό στοιχείο σε αυτό που παίζαμε, όποτε όπως καταλαβαίνεις ξεκινήσαμε να γράφουμε δικά μας κομμάτια, με αποτέλεσμα πριν λίγους μήνες να κυκλοφορήσουμε το πρώτο μας demo! Το οποίο πιστεύω, αντιπροσωπεύει το είδος που παίζουμε! 80’s Glam μέχρι και new Sleaze!

Υπάρχει πράγματι μια άνοδος του συγκεκριμένου είδους το τελευταίο καιρό κάτι το οποίο είναι πολύ καλό! Στο demo σας και γενικά στη μουσική σας, υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για τη μουσική ή τους στίχους;!
Υπάρχει συμμετοχή, από όλη τη μπάντα, κυρίως στο μουσικό μέρος. Τους στίχους τους έχω γράψει εγώ κι ο Alex, αλλά το τελικό αποτέλεσμα και γενικά αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι Sex-Rated!

Sex-rated… να φανταστώ δική σου ιδέα το όνομα της μπάντας;!
Όχι ήταν μια ιδέα του Alex!

Ο Alex, ένιαι ο ντράμερ της μπάντας και μάλλον είναι αρκετά έξυπνος, πρώτον για την ονομασία αυτής και δεύτερον που επέλεξε εσένα ως frontwoman!! H φωνή σου μου θυμίζει λίγο Leather Leone από τους Chastain… όμως φοβάσαι μήπως σας κατηγορήσουν, για ενα ακόμη female fronted band; Ότι δηλαδή ακλουθήσατε κάποια μόδα;!
Bασικά δεν θεωρώ ότι είναι μόδα οι female fronted bands.. και δε νομίζω να μας κατηγορήσει κανείς γι’ αυτό.. ο κάθε ένας έχει τη δική του προσωπικότητα μέσα στη μπάντα και όλοι το μεταδίδουμε.. μπορεί σε μια μπάντα να φαίνεται ο τραγουδιστής, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξεχωρίζω περισσότερο από τη Jane, τον Jo, τον Alex ή το Steve το νέο μέλος της μπάντας!

Νέο μέλος;! Ποιος είναι ο κύριος; Ή μήπως κυρία;(Γέλια)!!
Κύριος κύριος! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live!

Δεν ανήκω σε κάποια μπάντα, όμως “υπάρχω” σε αρκετές ανθρώπινες “ομάδες/οικογένειες” (όπως το Rockway για παράδειγμα) και θεωρώ πως για να “πάει” μια μπάντα μπροστά χρειάζεται να είστε οικογένεια! Υπάρχει αυτό σε εσάς;
Ναι φυσικα και ισχύει! Σε εμάς υπάρχει σε μεγάλο βαθμό.. μεταφορικά και κυριολεκτικά, μιας και έχουμε δυο αδέρφια μέσα στη μπάντα!

Ποιους ποιους ποιους;;;!!
Τη Jane και το Jo! (Μπάσο και κιθάρα αντίστοιχα).

sexrated

Μάλιστα! Μια οικογένεια λοιπόν όντως, στη οποία “έκατσε” και ασχολήθηκε με αυτό το είδος “rock” πως συνέβη αυτό; Ποιες ήταν οι επιρροές σας, οι οποίες σας έκαναν να μεταμορφωθείτε σε Sex-Rated;
Κοίτα, ψάχνοντας τα διάφορα είδη μουσικής και στη προκείμενη του metal, βρίσκεις αυτό που σε εκφράζει και σε αντιπροσωπεύει περισσότερο.. ειδικά όταν είσαι μουσικός, πρέπει να διαλέξεις και να εμβαθύνεις σε αυτό που σ’ άρεσε πιο πολύ, ώστε να το κάνεις και όσο καλύτερα μπορείς! Οι βασικές επιρροές μας είναι όπως σου είπα είναι από μπάντες τον 80’s και με μια ιδιαίτερη αγάπη στους Skid Row!!

Σκέφτεστε να κάνετε μια Full length δουλειά κάποια στιγμή; Ίσως και κάποια Live..;
Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε στο στάδιο της σύνθεσης των κομματιών του δίσκου ο οποίος δε θ’ αργήσει να ολοκληρωθεί! Το Νοέμβριο θα ξεκινήσουμε και τα live!

Ελπίζω να έρθετε κι από Κρήτη μεριά! Και τώρα μια ερώτηση κρίσεως.. Αν δεν ήσουν η Jb, τραγουδίστρια των Sex Rated, ποια frontwoman θα ήθελες να ήσουν;
Ελπίζω να τα καταφέρουμε! Χμμ.. βασικά δε θα έλεγα κάποια frontwoman, αλλά frontman! Θα ηθελα να ήμουν ο Sebastian Bach! (Γέλια)

(Γέλια)!! Oκ μπορείς να το κάνεις με τους Sex-Rated αυτό, αλλά να μην αλλάξεις φύλλο!!! Λες να τον έδιωχναν οι υπόλοιποι Skid Row αν τους το έλεγες;! Χαχα!!! Λοιπόν ας παίξουμε ενα παιχνίδι! Θα σου αναφέρω κάποιες λέξεις κι εσύ θα μου απαντάς χωρίς πολύ σκέψη οκ;!
Οκ πάμε!

Scratch touch!
Αttack

Χμ.. livin on dead!
Ηard core

Sebastian.. ξέρεις εσύ!! Χεχεχε..
Φωνάρα!

Μονό;! Crashdiet;
Γαμω τα παιδιά!

Τυχερή τους γνώρισες ε;! Jb sleazy!
Ναι!! Περάσαμε 4 πολύ ωραίες μέρες μαζί τους!!! Χμ.. Sex-Rated!

Tο ενα ίσον το άλλο λοιπόν!! Tη φωνή σου τη έχεις δουλέψει παλαιοτέρα, ή απλά είχες και έχεις αυτό το χάρισμα;
Από πολύ παλιά ασχολούμαι με το τραγούδι και παρακολουθώ μαθήματα φωνητικής!

Η ανταπόκριση ως τώρα που εχετε λάβει πως είναι σε γενικές γραμμές;
Έχουμε λάβει αρκετά θετικές κριτικές από το κόσμο, σε Ελλάδα και εξωτερικό! Κάναμε επίσης, αρκετούς φίλους μέσω του συγκροτήματος, που γνωρίζουμε ότι είναι διπλά μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Οκ σας εύχομαι πράγματι το καλύτερο γιατί βλέπω όπως και σε άλλες νέες μπάντες πολύ καλά στοιχεία, όπως και σε σας, όσο άκουσα! Ήταν τιμή μου που μιλήσαμε και θέλω/απαιτώ να κάνετε πολλά μεγάλα βήματα και να μας υποχρεώσετε να ξανά ασχοληθούμε με τους Sex-Rated! Ο επίλογος όλος δικός σου!!
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Και εκτιμούμε το γεγονός, ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που ασχολούνται με ανερχόμενες μπάντες! Ως Sex-Rated κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, με πολλές βλέψεις και στόχους για το μέλλον! Σκοπός μας να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου, με τις επόμενες δουλειές μας και να πάμε ως μπάντα και ως άνθρωποι ένα βήμα παραπέρα! Stay tuned for more!!


295