WHISKEY RITUAL: “Blow With The Devil”

Οι Ιταλοί kings of the sidewalk Whiskey Ritual επιστρέφουν 3 χρόνια μετά το “Narconomicon” του 2012 αλλά μυαλό δεν βάζουν.

Συνεχίζουν το punk/thrash/black metal βιολί τους στα χνάρια των Darkthrone, Gehennah, Heretic, Nattefrost κλπ, δείχνοντας την αγάπη τους για τους Hellhammer και τον GG Allin και λοιπούς βιρτουόζους του Ιταλικού power metal (χε). Οι μουσική το γνωστό ξύλο και αλητεία, φωνητικά απολαυστικά σάπια με gang chorus ρεφρέν έτσι για την πουτανιά, και στίχοι επιτηδευμένα χαζοί και kvlt. Bonus πόντοι για την ομώνυμη ωδή στον Henry Rollins (επειδή έτσι γουστάρουν).

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, η φάση είναι γνωστή, όσοι γουστάρετε ραφτά πλάτης, καρφιά, μαυρισμένο θρας πανκ, αλκοόλ και ξερατό στο πεζοδρόμιο ακουμπήστε το χαρτζιλίκι σας άφοβα, είναι από τους δίσκους που κρίνονται με ασφάλεια από το εξώφυλλο.

500

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.