HALF NOTE: “My Superior”

Από την πρώτη πρωτεύουσα του σύγχρονου ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο, μας έρχονται οι τρεις μάγκες με το όνομα Half Note.

Σε τέσσερα χρόνια από τη δημιουργία του σχήματος, έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα ΕΡ και το ολοκληρωμένο LP “Motivated” (2013), ενώ τώρα μας παρουσιάζουν και το δεύτερο τους “My Superior”.

Από το ξεκίνημα, ακούγεται πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει τα παιδιά στην παραγωγή, αφού όλα ακούγονται σωστά και καθαρά, η πρίμα φωνή με την καλή προφορά της είναι ένα συν και η γκρούβα που παραπέμπει σχολή Soundgarden, μόνο να σε προδιαθέσει ευχάριστα μπορεί.

Τα κομμάτια τους είναι πολύ ενδιαφέροντα και δεν ακολουθούν μια συγκεκριμένη φόρμα ανάπτυξης (“Be Somebody”), ενώ οι κιθάρες είναι χαμηλοκουρδισμένες, όπως συνηθίζεται πλέον.

Μου αρέσει πολύ το πως ακούγεται το μπάσο στο “Drop”, ένα υπέροχο κομμάτι, λατρεύω το ξέσπασμα στο ομώνυμο “My Superior” και γουστάρω που οι Half Note θυμίζουν πολύ Αμέρικα, χωρίς να ξεπατικώνουν κάποιον συγκεκριμένο.

Πολύ δυνατή κυκλοφορία για την εγχώρια αγορά. Δοκιμάστε το.

480

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.