ZODIAC: “Road Tapes Vol. 1”

Οι Zodiac αποτελούν μια από τις ποιοτικότερες revival μπάντες εκεί έξω.

Δεν είναι τυχαία η γρήγορη αναρρίχησή τους στα μουσικά δρώμενα, έχοντας κυκλοφορήσει μόλις τρία album.

Προσπαθώντας λοιπόν να διατηρήσουν το hype γύρω από το όνομά τους, κυκλοφορούν ένα live δίσκο που εμπεριέχει κομμάτια από όλες τους τις δουλειές, με έμφαση φυσικά στο περσινό “Sonic Child”, ενώ περιλαμβάνεται και η διασκευή στο “Cortez the Killer” του Neil Young που συναντήσαμε στο “A Hiding Place” του 2013.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως το “Road Tapes Vol. 1” δε μπορεί να λειτουργήσει ως αφετηρία προκειμένου να γνωρίσεις τους Zodiac. Απευθύνεται στους ήδη υπάρχοντες οπαδούς και δη, σε εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν δισκογραφία.

Σαν κίνηση δεν είναι κακή, αλλά μάλλον αχρείαστη σε γενικές γραμμές, μιας και το live αίσθημα δεν είναι δα και τόσο “μπροστά”. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε και αγαπάμε το σχήμα, διότι αξίζει με τα χίλια.

479

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.