THESE HEARTS: “Forever Ended Yesterday”

Βλέποντας τη photo στο δελτίο τύπου, μια ξαφνική αναγούλα έκανε την εμφάνισή της και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν να κλείσω το αρχείο. Τέτοιες χωριστρούλες και φλωρο-attitude είχα καιρό να δω. Sorry guys, αλλά μετά μη γκρινιάζετε όταν μερικοί μιλάνε άσχημα για το emo στυλάκι σας.

 Τέλος πάντων, κάνω την καρδιά μου πέτρα και ανοίγω ξανά το .pdf για να διαβάσω τι εστί These Hearts. Όπως περίμενα, έχουν ήδη αρκετούς οπαδούς στην Αμερική και δε νομίζω να βρουν εύκολα αλλού. Pop- wannabe punk- rock με διάσπαρτα hardcore στοιχεία (της πλάκας) που απευθύνεται σίγουρα σε μικρότερες ηλικίες. Οι ιδέες τους δεν είναι διόλου κακές, απλώς δεν πρόκειται να αγγίξουν το πορτοφόλι οποιουδήποτε μουσικόφιλου που δεν πηγαίνει σε κάποιο κολλέγιο. Εν ολίγοις το Forever Ended Yesterday” θα μπορούσε να αποτελεί το καθημερινό soundtrack ενός φοιτητή που περιφέρεται στο “campus” και προσπαθεί να εισχωρήσει σε κάποια (σχετικά πιο heavy) “αδελφότητα”, ενώ παράλληλα θα διατηρεί πλατωνική σχέση με μια δήθεν “intellectuel” γκόμενα με γυαλιά, μικρό στήθος και μαλλί τύπου “σφηκοφωλιάς” (την οποία τη γνώρισε από την πρώτη κιόλας μέρα). Τα screamo φωνητικά των These Hearts (όπου αυτά υπάρχουν) όχι μόνο δε βοηθούν στο να παρθούν στα σοβαρά, αλλά μόνο το γέλωτα φέρουν. Η συμβουλή μου σε αυτά τα τρελόπαιδα είναι να σταματήσουν να ασχολούνται τόσο με το μαλλί τους και να κοιτάξουν να επικεντρωθούν στη μουσική τους, αν και δε νομίζω πως υπάρχει σωτηρία.

724

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.