NASHVILLE PUSSY: “Ten Years of Pussy”

Θα ξεκινήσω έτσι και πείτε με κακό. Η κυκλοφορία μιας συλλογής μπορεί να έχει τις εξής τρεις αιτιολογίες: 1) να γίνει γνωστό το σχήμα σε έξτρα λαό, 2) να προσελκύσει συλλέκτες με τυχόν bonus υλικό και 3) να εκπληρώσει σημεία του συμβολαίου με την εκάστοτε εταιρία.

Όποιος και αν είναι ο λόγος του συγκεκριμένου album-συλλογή, παραδέχομαι πως οι Nashville Pussy είναι από τα πιο χορταστικά live συγκροτήματα που έχω παρακολουθήσει και γνήσια παιδιά των Motorhead.

Όμως το βασικό CD περιέχει κομμάτια μόνο από τα τρία album των οποίων δικαιώματα έχει η SPV/Steamhammer (“Get Some”, “From Hell To Texas”, “Up The Dosage”), αφαιρώντας έτσι ένα κομμάτι της ιστορίας τους, αν και κάποια από τα παλαιότερα κομμάτια τους εμφανίζοντα στο bonus cd “Live in Nottingham” που παραδόξως έχει πολύ πιστό ήχο live (όχι πολύ ραφιναρισμένο, που το κάνει κακό τεχνολογικά μεν, αλλά αφήνει να καταλάβεις τι παίζει στις ζωντανές τους εμφανίσεις).

Αν δεν ξέρεις ποιοι είναι, καιρός να μάθεις, αν ξέρεις πάρε ένα album που λείπει από τη συλλογή σου!

671

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2118 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.